2777
2789
عنوان

هوش اقتصادی یا خساست

802 بازدید | 49 پست

بین این دوتا خیلی فاصله هست

باتوجه به تاپیک‌هایی که توی سایت دیدم بعضی‌ها 

باشگاه نرفتن

رستوران نرفتن

فشیال نرفتن

سفر نرفتن

و…رو حاصل هوش اقتصادی و زرنگیشون میبینن

ولی در واقع این خساست هست و خیلی جاها اون افسردگی و آسیب روحی که ازش به جا میمونه خیلی پرهزینه تموم میشه

اما هوش اقتصادی به معنی مدیریت مالی هوشمندانه هست

اینکه بدونی پولت رو کجا و به چه شکلی سرمایه‌گذاری کنی

اینکه بدونی چه زمانی وقت خرید هست؛ چه زمانی وقت فروش

بتونی در خریدهای مهم درست تصمیم بگیری مثل خرید خونه؛ نه خریدهای ساده روزمره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه دوست داشتم که در همه چیز خسیسی می‌کرد

یه گوشی درست دستش نمی‌گرفت

ارزون‌ترین غذای منو رو می‌خرید

می‌رفت از جایی مواد غذایی می‌خرید که ارزون بشه

لباس‌های نامناسب می‌پوشید و…

در آخر سر خرید خونه کلاهی سرش رفت که تمام این خساست‌ها توش گم شد

چون ذهن اون فقط یاد گرفته بود مسائل کوچک رو تحلیل کنه براش بررسی مسئله خرید خونه سخت بود

فشیال نرفتن واقعا هوش اقتصادیه

تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا زدید لایک کنید ممنون 🌸 دارم از سایت میرم اگه می شناسینم تو تاپیکای خودم نصیحتی چیزی دارید بهم بکنید اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

بااحترام به نظرتون این مربوط به قشر متوسط و رو به بالاست!

کسایی که مشکل مالی دارن باید فرضا انتخاب کنن تا آخر عمرشون مستاجر باشن یا ۵ سال سفره شون رو کوچیکتر کنن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

اینجابگومریضم برم دکتریاطلابخرم میگن بروطلابخرمریضیت بااستراحت درست میشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اینجابگومریضم برم دکتریاطلابخرم میگن بروطلابخرمریضیت بااستراحت درست میشه

اینجا قبلا یه تاپیک پس‌انداز بود 

یه تعداد زیادی گفته بودن از شوهرمون پول میگیریم الکی میگیم بچه رو بردیم دکتر ولی خودمون دارو میخریم

به بچه هم رحم‌ ندارن حتی

توی ایران بنظرم اولویت واقعا باید خرید خونه باشه 

من خودم مستاحر باشم تمام زورمو مزنن که بتونن اون خونرو بخیرم

چون الاخون بالاخون بودن و اواره بودن بالای ۵۰ سالگی اصلا خوب نیست

خب عزیزم بعضیا الان درآمدشون خیلی کمه و نمیرسه که خیلی از کار هارو انجام بدند . اونا هم دوست دارن ول ...

بعضی‌ها بخاطر کم درآمدی بلکه واقعاً فکر می‌کنن انجام ندادن این کارها بیانگر هوش اقتصادی هست

درسته ولی مثلا اگه یکی درآمدش بالای ۱۰۰ تومن باشه این کارارو نکنه خساسته ولی برای یکی که کارگره و قانون کاری هستش وکمتر از ۲۰ تومن حقوق میگیره فیشال و رستوران خوب رفتن واقعا امکان نداره 

تو زندگی منتظر معجزه نباش. خودت معجزه زندگیت باش

خواهر من ایران زندگی میکنیا..

همه چیز و همه چیز مربوط میشه به سیاست 

که اصلا غیرقابل پیش بینیه 

طرف ماهی انقدر در میاره انقدرم سرمایه گذاری میکنه نهایت بتونه یه شامی برا دوس دخترش بگیره. یه کفشی یه لباسی . با این ابر تورم و تکذیب و تایید های فیک و توافق و پشت پرده و این وضع حکومت اصلا ادم نمیدونه چه بکنه

ولی خسیس بودن بحثش جداس..