2777
2789
عنوان

حلوا بدون زعفران و گلاب خوب میشه آیا چی بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 60 پست
اسی من بچه بودم،یادم نمیاد مامانم گلاب و زعفران زده باشه ولی بازم حلوا دوست داشتم و میخوردم،گاهی هم ...

شاید زده یادت نیست نمیدونم میگن با چای بنظرت خوب میشه؟

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

رنگش مهن نیست مزش خوب بشه لاقل

اوکی پس هل بزن

دارچین خیلی غالبه و مزه رو تغییر میده

مزه دیگه شکر و روغن داری میزنی .... خوب میشه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگر متاهلی سعی کن این چیزا تو خونه همیشه باشه،یه وقت از کامنتم ناراحت نشی،ولی همیشه حواست باشه ...

خدا امواتت بیامرزه

ما هیچکدومش الان نداریم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

با چی

آردتو تفت بده بدون روغن بعد با روغن سرخش کن،کم کم رنگ میگیره،وانیل اگه داری بزن

بعد دو قسمت کن،به یه قسمت پودر کاکائو بزن 

بعد قسمت سفید رو کف ظرف پهن کن صافش کن روش قسمت کاکائویی رو بریز صافش کن

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
خدا امواتت بیامرزهما هیچکدومش الان نداریم

😅😅😅

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

هویج پختهدستورش تو نت هست

اره اینم دیدم گلاب میخواست

خدا امواتت بیامرزهما هیچکدومش الان نداریم

عزیزم اشکال نداره،هر وقت پول دستت اومد میری میخری

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

آره عزیزم میشه چرا نشه ،ارد رو الک کن و با شعله ملایم تفت بده در حد رنگ کرم پر رنگ بعد بهش روغن رو اضافه کن باز تفت بده یکم پر رنگ تر شد در حد قهوه ای متوسط بهش شهد رو اضافه کن و بذار جا بیفته و قوام بیاد ،  اگه داشتی به شهد یکم هل اضافه کن نداشتیم مهم نیست عزیزدلم 

به هیچ وجه بهش دارچین نزن طعم حلوا رو خراب میکنه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....