2777
2789
عنوان

حلوا بدون زعفران و گلاب خوب میشه آیا چی بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 60 پست
برا رنگش چای دم کرده بریز

اره اینم خوبه😍

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ی ظرف بفرس اینور

باشه😁

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

اگه شیره انگور داری حلوا شیره انگور درست کن زعفرون و گلابم نمیخواد

ندارممم

عزیزم اگر متاهلی سعی کن این چیزا تو خونه همیشه باشه،یه وقت از کامنتم ناراحت نشی،ولی همیشه حواست باشه چی توی خونه در حال تمام شدنه تو لیست خریدت یاد داشت کنی

حلوا بدون گلاب یا زعفرون به نظرم جالب نمیشه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
حلوای دو رنگ درست کن،زعفرون هم نمیخواد

با چی

هل هم خوبه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

اسی من بچه بودم،یادم نمیاد مامانم گلاب و زعفران زده باشه ولی بازم حلوا دوست داشتم و میخوردم،گاهی هم با شیره درست میکرد بجای شکر،اونم خوب میشه،زعفران و گلاب هم نمیخواد.

بعدها خودم حلوا درست کردم، زعفران و گلاب هم زدم یا با آرد برنج درست کردم مثلا

عزیزم اگر متاهلی سعی کن این چیزا تو خونه همیشه باشه،یه وقت از کامنتم ناراحت نشی،ولی همیشه حواست باشه ...

متاهل نیستم عزیزم اره وگرنه خودم اصلا دوست ندارم خونه خالی باشه