2777
2789
عنوان

واقعا چرا منو نخواست

530 بازدید | 52 پست

من نزدیک به ده سال ازش کوچیکتر بودم ، قیافه و ظاهر خوبی دارم (به گفته دیگران)، اهل هیچ برنامه ای نیستم حتی یه دوست هم ندارم، سرم به درس و کتاب و پیشرفتم و خانوادم هست، برا بچم مادر نسبتا خوب و مسئولی هستم، تحت بدترین شرایطم حاضر نشدم بچه رو بدم به پدرش، خانواده بسیار ساده و آرومی دارم ، وضع مالی خانوادمم بد نیس میشه گفت متوسط رو به بالا، به هیچ وجه غرغرو نیستم، متوقع نیستم ، و …….

پس چرا بازم منو نخواست؟؟؟؟  ، فقط چون یه مقدار پولدارتره؟؟؟؟؟ باورم نمیشه با اولین درخواست و خواسته که وظیفشم بود من رو با بچه به این کوچیکی ول کرد به امان خدا و راهی دادگاه و پاسگاه کرد بدون پول ، بدترین بلاها رو سرم آورد بدون هیچ رحمی!!! همه میگن این کار فقط از یه دیوونه برمیاد ، حتی سراغ بچشم نمیگیره و براش مهم نیس !!!!! هیچ زنی هم تو زندگیش نیس که بگم بخاطر اونه ،فقط خانواده و فامیلاش دورشو گرفتن که منو طلاق بده،، شبانه روز دارم فک میکنم اخه چرا یه آدم زندگی بدون مشکلش رو به این راحتی خراب بکنه!

خوشی زده بوده زیر دلش تا وقتی با یکی دگه وارد رابطه نشه قدر شمارو نمیدونه... الهی خدا ی مرد خوب وارد زندگیت کنه ک باهاش ب آرامش برسی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشی زده بوده زیر دلش تا وقتی با یکی دگه وارد رابطه نشه قدر شمارو نمیدونه... الهی خدا ی مرد خوب وارد ...

بخدا مادرم منو با چه امید و آرزویی بزرگ کرد چون پدرم زود فوت کرد، دست تنها همه کار برام کرد ، اخرشم یه حروم زاده گند زد به سرنوشتم

کمر باریک برای آقا خوبه یا نه

« اصفهان »          مسئولین اول نمی خواند دوم نمی تونند . به نظرم ازدواج خوب و به موقع خوبه وگرنشد باید دنبال آرامش بود اینم تکنیک می خواد ، توحید عملی لازمه درخواست دوستی بدید مشکلی نداره

وای خدای من دقیقا شرایط منو داریمنم از شوهرم 12 سال کوچیک ترمبچه اش به دنیا اومد اصلا ندیدش الان نزد ...

یعنی از بارداری ب اختلاف خوردین و یکبار هم بچه رو ندیده؟؟؟؟؟

هه همه مردا مثل همن چون اینقد خوب و بی نقص و کم خرج بودی گفته هکه زنا همینطورن خوشی زده زیر دلش

اره دیگه با خودش میگه برم یه کاملتر و بهترشو بگیرم

احتمالا خانوادشم در باغ سبز بهش نشون دادن هوایی شده

شوهرم منم هیچ زنی تو زندگیش نیست فقط یک خواهر و مادره بدجنس داره همش با اوناست

اخه برا من فقط خانوادش نیستن! کل فامیل و طایفه دارن مخشو شستشو میدن از بس که فضول و خدا نشناسن

یعنی از بارداری ب اختلاف خوردین و یکبار هم بچه رو ندیده؟؟؟؟؟

بله 

سر زایمان من به زور شورا اومد شناسنامه داد خواهرش بچه رو داد بغلش نه بوسی نه هیچی 

فقط دیدم دستانش میلرزه 

الان نزدیکه یک سالشه بچه

بهش گفتن بچه آت بابا میگه گفته بچه می‌خوام چیکار 

گفته باباش پول نداره بچه هم نمی‌خواد خیلی حریصه وعضش خوبه معلمه