2777
2789
عنوان

بین داداشم و شوهرم

364 بازدید | 40 پست

دوستان شوهر من چند سال پیش برادرم رو برد سر کار اون زمان برادر من بیکار بود و تو شرایط بدی بود ، یک سال برادرم خونه ما بود و با شوهرم می‌رفت سر کار ،الانم خونه ما نمیاد ولی بازم پیش شوهرم کار می‌کنه 

۲ سال پیش شوهرم برای ساخت و ساز کم میاره و ۴۰ گرم طلا از داداشم قرض میگیره ، الان ۲۰ گرمش رو داده و ۲۰ گرم مونده ، ولی ما الان تو شرایط بدی هستیم ، درگیر جریان آی وی اف شدیم و من حتی هفته بعد هم عمل دارم ، کلا پولی برای پس انداز نداشتیم ، داداشم هم هر وقت سر کار با شوهرم مشکل میخوره فشار میاره سر ۲۰ گرم طلاش 

شوهرم امروز آنقدر ناراحت شد گفتم هر طور شده پول داداشم رو بده ، میگه یه جوری حرف میزنی انگار تو این خونه نیستی ، خوبه همه پولا تو کارت خودت میاد 😔😔😔😔 آخر هم میگه اگه قرارها آرامش نداشته باشم جدا شیم بچه هم گرفتار نکنیم 

من نباید بهش غر میزدم ولی چیکار کنم داداشم همش داره بهم فشار میاره 

خودم طلا داره بدم قرضش رو ولی دیگه خالی خالی میشیم بقیه کارای ای وی اف میمونه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه میخوای چیکار وقتی تو پس دادن پول ملت موندی دختر اگه انقدر شرایط مالی تون خوب نیست یه بچه رو بدبخت نکن خو

کاش با آب اشک چشممون آتیشت رو خاموش کنیم که ما بچه هات هرچقدر هیچی نداریم اندازه یه خلیج گریه داریم ما که سوختیم و نساختیم به امیده روزی که همه باهم بسازیم :(

بچه میخوای چیکار وقتی تو پس دادن پول ملت موندی دختر اگه انقدر شرایط مالی تون خوب نیست یه بچه رو بدبخ ...

موندم طلاهای خودم رو بدم یا نه میترسم بعدش کم بیاریم

اینم بگم شوهرم وضع مالیش خیلی خوبه ولی یه دو ساله یکم اوضاع بهم ریخته

طلای خودتپ بهش بده وضعش خوبه بعدا برات میخره حالا مگه آی وی اف واجبه اخه وقتی انقدر گره مالی ذارین بزار دو سال دیگه دست شوهرت باز بشه

اولا کردم نیست برادرمه ،دوما دکتر گفت زمان ندارم باید فوری ای وی اف بشم

حساب حسابه 

تو حساب پول برادر و دوست و اشنا نمیشناسه قرض مَردم رو بده بره خیال خودتو راحت کن

بچه میخوای چیکار وقتی تو پس دادن پول ملت موندی دختر اگه انقدر شرایط مالی تون خوب نیست یه بچه رو بدبخ ...

اتفاقا شرایط مالی مون عالیه ، دو ساله سر ساخت و ساز باغ پول شوهرم همه رفته تو باغ ، دفترش هم سپرده بوده دست داداشم ولی داداشم این مدت هیچی پول به ما نداده

عزیزم اگر میتونی پول و پس بدی خیلی بهتره، اونوقت تا روز قیامت منتش سرتونه و کلا چون چشم دنبال پولتونه کاراتونم خوب پیش نمیره دیدم که میگم. بدید ایشالله خدا میرسونه دوباره برا ای وی اف اقدام کن ایشالله اصلا شاید طبیعی باردار شدی گلم 

داداشت چقدر نامرد

موقع گرفتاری شوهرت دستش و گرفت الان اینجوری میکنه و تو هم فشار بهش میاری انگار کلاهبرداری کرده

منم جای شوهرت بودم میگفتم الکی ی بچه رو بدبخت نکنیم و جدا بشیم نمیشه که موقع پولدار بودن رفیق باشیم موقع گرفتاری اینجوری 

حساب حسابه تو حساب پول برادر و دوست و اشنا نمیشناسه قرض مَردم رو بده بره خیال خودتو راحت کن

اگه حساب حسابه دو سال برادرم من مغازه شوهرم رو مفت گرفت چرا یه قرون بهش نداد