2777
2789

من فقط یک بار رفتم سر قبرش اونم همون سال اول فوتش بود خودم تنهایی رفتم چون میخاستم گریه کنم خودم تنها حرف بزنم بعدش نشد تو این چندسال نبودم حتی تنها هم نبودم امروز بعد از چند سال خواب دیدم رفتم قبرستون دارم میرم سمت قبرش هی دارم پشت سرم نگاه میکنم سرعتم تند تر میکنم که برسم به قبرش خواب طبیعی هم بود 

( شاید این خواب ساده باشه ولی برای منی که چند ساله قبرستون نرفتم خیلی عجیب بود) بنظر شما تعبیری داره؟

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرانمیری؟سرقبررفتن حس دلتنگیو سبک میکنه

ی چیزی دیدم که عجیب منو ترسوندن تو قبرستون در حدی که فکر میکردم توهم زدم بعدش نرفتم تو این چند سال هم ترس اون داشتم هم راحت نبودم خود واقعیم نبودن میخاستم حرف بزنم ولی وقتی یکی دیگه بود نمیشد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن

شاید میخواد بری سر خاکش یا براش خیرات کنی

شاید 

خیرات کردم 

مدرسه ساختیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مثل عمه های منی بابام به خاطر اونا خودشو کشت نمیرن سرخاکش

خدا بهتون صبر بده 

ولی برادر من ی پسر مجرد ۱۹ ساله بود که کشته شد.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو که چندساله نرفتی سر خاک برادرتپی تعبیرش برات مهم نباشه

عزیزم از الله برات آرامش میخام💕

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی چیزی دیدم که عجیب منو ترسوندن تو قبرستون در حدی که فکر میکردم توهم زدم بعدش نرفتم تو این چند سال ه ...

وقتایی که شلوغ نیست برو،تنها نه که تنهای تنها،مثلا باهمسرت برو ،بهش بگو چندمتر دورتر بمونه بعد بروسر خاکش باهاش حرف بزن ،خیلی ارامش میده عزیزم.

منم سرخاک یکی از عزیزانم تنهایی میرم میشینم حرف میزنم

نفهمیدم ک چی گفتی

عیبی نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40