2777
2789
عنوان

لیزر موهای کرکی

142 بازدید | 22 پست

سلام خانوما من بیشتر موهای بدنم کرکی حتی وقتی شیو میکنم بقیه فکر میکنن لیزر کردم ولی خب خیلی رو مخ خودمه و شیو کردن سخت برام مخصوصا که همش باشگاه میرم الان میخوام برم لیزر ولی کلینیک گفت موی کرکی رو نباید لیزر کرد با این وضعیت به نظرتون پودر موبر خوبه؟ چجوریه اصلا؟ من با بوش خیلی مشکل دارم دوست ندارم بقیه بفهمن ازش استفاده میکنم.

لیزر که نمیتونی برای موهای کرکی بری اصلا ، ضخیم میشه

کرم موبر بخر ، اسانس های مختلف داره مثل لیمو و ...

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لیزر که نمیتونی برای موهای کرکی بری اصلا ، ضخیم میشهکرم موبر بخر ، اسانس های مختلف داره مثل لیمو و . ...

کرم مو بر به پوستم نمیسازه یه بار استفاده کردم پوستم سوخت

من روی بازوم کرکیه. دو جلسه رفتم لیزر دیگه در نمیاد

شاید از نظر تو کرکی بود من رون پام خیلی نازک و ظریفه و  مشکی نبود رفتم انجام دادنی گفتم اونجا رو نزن کرکیه گفت کرکی نیست و زد و داره روز به روز کمتر میشه 

آنان که نوای موسیقی را نمیشنیدند ان که میرقصید را دیوانه میپنداشتند

تیتانیوم

دست پات با تیتانیوم میره تو شارژ ولی بیکینی و پازروفیل و زیر بغلت با تیتانیوم بازگشت داره

آنان که نوای موسیقی را نمیشنیدند ان که میرقصید را دیوانه میپنداشتند