2777
2789
عنوان

اگر همسرتون در هفته چند روز بره خونه ی مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 45 پست
به اینکه دعوت نمیگن بهش پیام دادن پلو مرغ مزه دار درست کردیم بیا اینجا اینم رفت بعدش دیگه ج نداد الا ...

ینی چی خب گفتن بیا اینجا دیگه پس دعوت چه جوریه 

بعد جواب نداده شبم خوابیده

اصن نمیتونم باور کنم چه جوری میشه

به اینکه دعوت نمیگن بهش پیام دادن پلو مرغ مزه دار درست کردیم بیا اینجا اینم رفت بعدش دیگه ج نداد الا ...

ینی چی خب گفتن بیا اینجا دیگه پس دعوت چه جوریه 

بعد جواب نداده شبم خوابیده

اصن نمیتونم باور کنم چه جوری میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جاااااان؟ رفته اونجا خورده خوابیده تا اللن! انوقت زنده است؟ تازه میخوای غذا بپزی؟ 

بگو همونحایی که تا الان بودی بمون کوفت بخور

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
ینی چی خب گفتن بیا اینجا دیگه پس دعوت چه جوریه بعد جواب نداده شبم خوابیدهاصن نمیتونم باور کنم چه جور ...

نه منظورم اینه که میگن ما پیشنهاد دادیم خودش اومد منو دعوت نمیکنن منم از صبح اصلا پیام ندادم الان پیام داده نهار چیزی هست منم نمیدونم ماهی سرخ کنم یا نه خانواده ش خیلی بیشعورن با جاریم هم از اینکارا میکنن

بله متاسفانه خواهرشوهرم ادم بیشعوریه مجرد ۴۸ سالشه ها پرستاره ولی خب بیشعوری شاخ و دم نداره دیگه منم ...

ماهی سرخ کن .بزار بفهمه برای خودتم ارزش قاعلی

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

من باشم یا هیچی دیگه درست نمیگنم میگه برو خونه مامانت زندگی‌کن

یا هروقت بخوادبره اماده میشم میرم خونه مادر شوهرم با شوهرم میشینم میخورم وهردفعه باهاش میرم و همش غذاهاشونو‌میخوزم یخچالشون رو‌خالی میکنم از بس میخورم😒تا پشیمون شن به شوهرم دیگه نگن

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

بچه دارید ؟

ببین الان ینی فک‌ میکنه شما میدونستید که ظهر میاد؟

الان ناراحتی نمیکنی باهاش؟

یه توضیح کلی بده بعد بگم چی‌بگی

همیشه این کارو میکنه مثلا شب میره میخوابه بعد ناهار فردا میاد؟

مثلا توقع داره شما برا خودت یه ناهاری گذاشته باشی اونوقت اون ببینه چیه اگه خوبه بیاد

بنظرم باید بگی هروقت تشریف آوردی غذا درست میکنم

نه منظورم اینه که میگن ما پیشنهاد دادیم خودش اومد منو دعوت نمیکنن منم از صبح اصلا پیام ندادم الان پی ...

خب ینی چی پیشنهاد دادیم خیلی مسخره ن

شوهرت باید شعور به خرج بده خب

بچه دارید ؟ببین الان ینی فک‌ میکنه شما میدونستید که ظهر میاد؟الان ناراحتی نمیکنی باهاش؟یه توضیح کلی ...

نه بچه ندارم یک سال و نیمه ازدواج کردم و یک ساله  خونه ی خودمم . آخه ظهر ها کاهی نمیاد چون کارش زیاده و من نمیدونستم ظهر میاد هرروز کارش همینه واسه همین نمیتونم همش دعوا راه بندازم و خب من اعصابم خورد شه موهام ریزش پیدا میکنه و‌پوستم فورا خراب میشه واسه همین به روی خودم نمیارم 

خب من فکر کردم ظهر نمیاد منم نهار رژیمی داشتم تا ته خوردم میخواستم یکم بخوابم که پیام داد نهار چیزی هست یا نه