2777
2789
عنوان

دنیا به دردونه‌ی پیامبر وفا نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 23 پست

خود مردمم میدونستن جز خوبی و مهربونی چیزی از این خانواده ندیده بودن... 💔 ولی تنهاشون گذاشتن 

ما که کسی نیستیم 😔 ذات دنیا رنج و سختیه 

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

دیگه همه جوره مشکل هست ولی ما رجو میاریم به حضرت فاطمه که مشکل ما رو حل کنه به هر حال اونا وسیله هستن بین من و خدا یکی بچش مریضه یکی دلش میخاد ازدواج کنه یکی پولش رو بالا کشیدن دیگه همه این چیزا هست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لعن دشمن اهل بیت زیاد کن چله شو بگیر حاجت میگیری

چله زیارت عاشورا ؟؟ ممنون عزیزم 

دعا کن برام خیر ببینی 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

عزیزم ان شاالله خدا خودش کمکت کنه الانم نمازتو بخون بهت آرامش میده نماز مال خودمونه نه برای خدابه حض ...

یعنی ممکنه معجزه کنه و زندگی من درست بشه؟ امروز خیلی گریه کردم گفتم یا فاطمه زهرا شوهر من هیچ حسی بمن نداره دوسم نداره منو نمی‌خواد اما اگه تو از خدا بخوای و مهر من به دلش بیوفته سه معجزه اس چون اون هیچ دلبستگی بمن نداره اما اگه یهویی بهم علاقه مند بشه به همه عالم میگم تو باب الحوائجی😭😭😭 میگم که وجود شما حقیقت داره

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

یعنی ممکنه معجزه کنه و زندگی من درست بشه؟ امروز خیلی گریه کردم گفتم یا فاطمه زهرا شوهر من هیچ حسی بم ...

سلام نماز دورکعتی توسل به خانم فاطمه زهرا رو بخونید 

صلوات حضرت زهرا رو بفرستید و ختم استغفار انجام بدین .طبق دستور امضام توسل کنید ، حدیث کساء بخونید 

این ذکر رو بگید آثار زیادی داره تعدادش رو یادم رفته چندتا باید باشه سرچ کنید 

لَعَنَ اللهُ قَاتِلِیکِ وَ ضَارِبیِکِ و ظَالِمِیکِ وَ غَاصِبی حَقِّکِ یا مَولاتِی یا فاطِمَةَ الزَّهراء 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

سلام نماز دورکعتی توسل به خانم فاطمه زهرا رو بخونید صلوات حضرت زهرا رو بفرستید و ختم استغفار انجام ب ...

ممنونت عزیز دلم مجربه این دستوری که گفتی ؟

بله مجرب هست علما و بزرگان معرفی کردن ولی عددش یادم رفته باید چندتا باشه .

این تاپیک رو هم  بخون ۳ تا استغفار معرفی کردم همشون معجزه هستن .

اولی رو چهل روز بگو روزی هزارتا ، یا بقیه رو ختم کن 

همینطور طبق دستور امضام توسل کن به ائمه و شهدا 

اولین تاپیکم تاپیک حاجت روایی هست بخونش کلی از کاربرها معجزه وار حاجت روا شدن .نگران نباش خدا بزرگه الهی مشکل شماهم حل بشه .

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=17313267&slug=دستور-مجرب-برای-حاجت-روایی

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

عالم سالک حاج شیخ جعفر توسلی رحمةالله علیه درباره ذکری برای رزق و روزی پرسیده شد؟. 🔷 گفتند:«لَعنَ اللهُ قَاتلِیکِ وَ ضَارِبیِکِ و ظَالِمِیکِ وَ غَاصِبی حقِّکِ یا مولاتِی یا فاطمَةُ الزهراء» را زیاد بگویید. 🔷 روزی ۱۳۵ بار (عدد ابجد نام مبارک حضرت فاطمه سلام الله علیها مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ (از جایی که گمان نمی‌برید) به شما رزق می‌رسد. 

🆔@ tavasolitabrizi