2777
2789
عنوان

نی نی سایت به نظرت مال چه قرنی هست😂

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 43 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه جایی ک هنوز اشتباه مینویسن و با افتخاار فتوا هم میدن نباید توقع رشد داشته باشی ازش ک😅🤦‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

های مهشید💕من باز تعلیق😂۴ تا تعلیق از صبح🤦‍♀️

سلاام عزیزم💕

الهی😂

ببین من سر یه قضیه، دو تا اکانت ساخته بودم

بعد مدتی‌یه به نی‌نی‌یار گفتم تعلیق دائمشون کنه

کم آوردی بگو بهت بدمشون😂

مَهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱 زندگی؟ زندگی یه هدیه‌ی پر از رنگ و راز مرموزه از طرف خدا برای تو. هدیه‌ای از جنس پازلی هزار و یک تکه‌.تکه‌هایی از صبر، شادی، غم، درد، شکست، موفقیت، خنده، گریه، لذت، خشم، ترس، امید، عشق، نفرت، درک، رشد، صداقت و..که همه‌ کنار هم میشن تصویر تو. هر کدوم بدون دیگری نیمه‌کاره می‌مونه.تنها تو میتونی این تکه‌ها رو یکی‌یکی، با دستات و با دلِ خودت بیابی و در جای درستش بنشونی. دوست مَن، یادت نره بدون هر تکه پازل زندگی تو ناقص می‌مونه. حتی اون تکه‌هایی که اولش زخم می‌زنن آخرش میان و تصویرت رو کامل میکنن. مهم اینه در پایان با لبخند رضایت به پازل چیده‌ شده‌ی خودت نگاه کنی و بگی " آره، این منم! این منم با تموم بالا و پایین‌هاش".     🏞🍃Loving life🫀🦋/books📚☕️/nature

سلاام عزیزم💕الهی😂ببین من سر یه قضیه، دو تا اکانت ساخته بودمبعد مدتی‌یه به نی‌نی‌یار گفتم تعلیق دائ ...

مرسی عزیز دلم💕💕💕

هست اکانت آبجیام دختر آبجیام و بچه ها 

گفتم ک بدونی اینم منم🤕

چرچیلم

ادمای همین جامعه اند ولی هر کس دنیارو از دید اطراف خودش میبینه همون کاربرایی ک اینجا میگن ال و بل و فلان همونایی اند ک تاپیکای دیگه نظر میدن هرکسی بنا به دیدگاه خودش نظر میده و این اختلاف توی سطح زندگی هر کسی خودشو یجوری نشون میده برای منی ک تمام اطرافیانم حدودا مذهبی ان تاپیکایی ک میگن ماجلوی  پسر خاله و پسر عمه و مردای فامیل بدون حجابیم خب یه چیز عجیبه و برعکسشم هست برای دیگران بببین و بشنو و رد شو 

مرسی عزیز دلم💕💕💕هست اکانت آبجیام دختر آبجیام و بچه ها گفتم ک بدونی اینم منم🤕

🫂💋

میفهمم چقدر دارن اذیتت میکنن

ولی تو صبور باش

چون اونا دنبال تعلیقی تو هستن

من خودم میبینم دخالتی نمیکنی ولی باز اسمتو مدام میارن

رفتی کربلا به سلامتی، دعاگوی ما هم باش🥺

مَهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱 زندگی؟ زندگی یه هدیه‌ی پر از رنگ و راز مرموزه از طرف خدا برای تو. هدیه‌ای از جنس پازلی هزار و یک تکه‌.تکه‌هایی از صبر، شادی، غم، درد، شکست، موفقیت، خنده، گریه، لذت، خشم، ترس، امید، عشق، نفرت، درک، رشد، صداقت و..که همه‌ کنار هم میشن تصویر تو. هر کدوم بدون دیگری نیمه‌کاره می‌مونه.تنها تو میتونی این تکه‌ها رو یکی‌یکی، با دستات و با دلِ خودت بیابی و در جای درستش بنشونی. دوست مَن، یادت نره بدون هر تکه پازل زندگی تو ناقص می‌مونه. حتی اون تکه‌هایی که اولش زخم می‌زنن آخرش میان و تصویرت رو کامل میکنن. مهم اینه در پایان با لبخند رضایت به پازل چیده‌ شده‌ی خودت نگاه کنی و بگی " آره، این منم! این منم با تموم بالا و پایین‌هاش".     🏞🍃Loving life🫀🦋/books📚☕️/nature

🫂💋میفهمم چقدر دارن اذیتت میکننولی تو صبور باشچون اونا دنبال تعلیقی تو هستنمن خودم میبینم دخالتی نم ...

درسته من از صبح امدم دیدم چندین تاپیک اسمم رو آوردن

و خوب دیگه عصبی شدم

چشم عزیز دلم حتما💕💕💕

تاپیک میزنم تگت می کنم و اگه بشه عکس میذارم😘

چرچیلم

درسته من از صبح امدم دیدم چندین تاپیک اسمم رو آوردنو خوب دیگه عصبی شدمچشم عزیز دلم حتما💕💕💕تاپیک م ...

کاملا بهت حق میدم. چون خودم با چشم خودم دیدم چطور اسمتو میارن

ممنونم عزیزم😍

ان‌شاء‌الله به سلامت میری زیارت و با کلی خاطره‌ی خوب برمیگردی

مرسی گل من😘حتما بیادتم اونجا💕💕💕

عزیز منی🤍🤍