2777
2789

بیاین تجربیاتمونو در خصوص زایمان ....حاملگی....اقدامی به خانومایه حامله و اقدامی بگین و کمکشون کنیم

پنج ماه از اقدامم میگذشت که حامله نمیشدم ششمین ماه حامله شدم برای همه چیش عجله کردم به همه گفتم رویا پردازی کردم آزمایش سونو برای همه چی عجله کردم به طوری که تو سونو جنین مشخص نشد دوبار رفتم آخر سر دید جنینو رفتم آزمایشات اولیه رو دادم یه هفته مونده بود جوابش بیاد جنین سقط شد افسردگی گرفتم دو سه هفته پس قدم اول اینکه فعلا عجله نکنیم برا همه چی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانوما من ۳۵ هفته باردارم امروز توی سونو وزن جنینم رو زده بود ۲۶۹۰ فکر میکردم وزنش خوبه ولی رفتم ماما گفت که وای وزنش خیلی کمه کلی قرص ویتامین و دارو داد گفت بخور که وزن بگیره تا دو سه هفته دیگه ایا وزن جنین در ۳۵ هفته دوکیلو و نیم باشه کمه؟

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫
پنج ماه از اقدامم میگذشت که حامله نمیشدم ششمین ماه حامله شدم برای همه چیش عجله کردم به همه گفتم رویا ...

بعد از دو ماه با یه بار رابطه حامله شدم اینبار عجله نکردم و به هیشکی نگفتم یه مدت صبر کردم و مواظب خودم شدم و وقتی رفتم دکتر هفت هفتم بود اینبار راضی بودم برا دکتر میرفتم مطبش تا۱۳هفتم بعدش رفتم بیمارستان چون هزینه های زیادی میگرفتن و شلوغ بود یبار تو هفت هفتگی یبار تو نه هفتگی ....۱۲هفتگی...۱۹هفتگی....۳۱هفته و۳۶هفتم رفتم سونو 

سلام خانوما من ۳۵ هفته باردارم امروز توی سونو وزن جنینم رو زده بود ۲۶۹۰ فکر میکردم وزنش خوبه ولی رفت ...

زیاد نیست دوکیلو ونیم تا زایمان سه وخورده ای میشه بسه

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
سلام خانوما من ۳۵ هفته باردارم امروز توی سونو وزن جنینم رو زده بود ۲۶۹۰ فکر میکردم وزنش خوبه ولی رفت ...

بچه با اين وزن هم خيلي بدنيا اومده ولي فكر كنم واسه درشت شدن هنوز وقت داري نگران نباش 

خلاصه حاملگیو گذروندم و با پیاده روی ساختم و ساختم تو سی و هفت زایمان کردم با وزن۳کیلو بیست کیلو هم اضافه کرده بودم که بعد از دو هفته از زایمانم ۱۴کیلو کم کردم به کمک پیاده روی تو حاملگی به سرعت کم کرده بود

خلاصه حاملگیو گذروندم و با پیاده روی ساختم و ساختم تو سی و هفت زایمان کردم با وزن۳کیلو بیست کیلو هم ...

بسلامتی عزیزم

تو 37هفته سزارین شدی؟؟؟؟

یا امیرالمومنین علی علیه السلام

خوشبحالت که کم کردی من بعد شش ماه خیلی چاق شدم .منم حاملگی راحتی داشتم زایمانم که فووووق العاده عالی بود سزارین شدم خیلی خوب بود.فقط افسردگی بعد زایمان داغونم کرد که الان بهترم البته دارو خوردم

چرت گفته مامای بیسواد

وزن 2500 وزن نرماله و از اون تا زیر 4 کیلو هم خوبه، بیسترش هم اضافه است

پست منو نپسندید یعنی لایک نکنید. فقط پاسخ دارید برام بذارید. ممنونم.