2777
2789
عنوان

باقیمانده بعد سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 2804 بازدید | 24 پست
خب شما چه کردین؟

مال منم یه لخته خون مونده بود دکتر قرص داد اسمش یادم نیست خچردم پریود شدم اومد دفع شد نگران نباش خون با بقایا فرق داره

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس من چی بگم ک دیگه دارم روانی میشم افسردگی گرفتم شوهرم دیگه صداش دراومده ب جونم الان نزدیک چهل دوسه روزه از سقطم میگذره ومن همچنان لکه گاهی خونریزی دارم سونو اول ک رفتم  حدود دو هفته پیش واژینال بود گفت بقایا داری دارو داد دکتر جوشنده گیاهی خوردم طناب کلی پیاده رویی ولی قرصا تموم شده و هنوزم خونریزی ولکه بینی دارم برام دعا کنید فردا نوبت دکتر دارم بگه چیزی ازش باقی نمونده

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براحل مشکلات زندگیم بخونید شوهرم سرعقل بیاد قبول کنه خونه بخریم هرکسی خوند بگه تا منم براش بخونم

[QUOTE=61668829]سلام عزیزم شما مشکلت برطرف شد؟ منم امروز سنو واژینال دادم ۱.۵ سی سی گفت هست  شما رفتی دکتر؟ 

سلام ساک واسه من باقی مونده بود دکتر گفت ۱۵ سی سی مونده ولی بیشتر بود با پریود بعدیم دفع شد ولی عفونت کرده بود حتما پیگیر باش که کامل دفع شه

پس من چی بگم ک دیگه دارم روانی میشم افسردگی گرفتم شوهرم دیگه صداش دراومده ب جونم الان نزدیک چهل دوسه ...

مدام گرمی بخور تا میتونی با پریود بعدی پاک میشی الان بقایا داری که هنوز لکه بینیت خوب نشده جای نگرانی نیست فقط پیگیر باش

[QUOTE=61668829]سلام عزیزم شما مشکلت برطرف شد؟ منم امروز سنو واژینال دادم ۱.۵ سی سی گفت هست  شم ...

جدی دکتره ک سنو گرفت گفت خیلی کمه خودش دفه میشه 

ولی من گفتم بزار ببینم چجوربه ریسک نکنم

مال من خون فقط۱.۵س سی

ممنون جواب دادی

همیشه سالم باشی 😘😘

جدی دکتره ک سنو گرفت گفت خیلی کمه خودش دفه میشه  ولی من گفتم بزار ببینم چجوربه ریسک نکنم مال ...

واسه منم گفت فقط خون مونده ولی وقتی دفع شد ساک رو دیدم راستی نبات زعفرانی معجزه میکنه

خاهش میکنم امیدوارم دیگه واست پیش نیاد

کورتاژ کن خیلی بهتره رحمت تمیز و آماده میشه برا بارداری بعدی.من خودم کلا 4بار کورتاژ کردم

عزیزم شما ۴ بار کورتاژ داشتی؟؟

من پارسال کورتاژ شدم و الان هم دوباره سقط داشتم و کمی باقی مانده دادم همش می ترسم کورتاژ مجدد برام چسبندگی بیاره؟؟ 

برای شما هیچ عوارض نداشت 

چه راهکاری بهم پیشنهاد می کنی؟