2777
2789
عنوان

با خواستگارم قرار بود امروز بریم مشاوره

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 56 پست
مطمئن باش بهترین کیسا میان.

ولی خیلی ناراحتم که نیمد

همه میدونستن امروز قراره بریم مشاوره حالا چی جواب فامیلو بدم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم تازه حلساتم تموم شده، ولی شما همین یه حلسه رو دادی دیگه ندهوظیفه شما نیسن اصلا

خواستگار من سنتی بود 

نمیخواستمش ولی از این ناراحتم که کل فامیل میدونن قرار بود بریم مشاوره اگه نیاد امروز برای من خیلی زشت میشه 

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

به فامیل نگوبگو رفتیم مشاوره خوب نبود، بهم زدیم

خب اونم فامیله دیگه از اونطرف میگه من نخواستم بریم مشاوره

اسی رفتی

آره عزیزم دیروز ساعت ۳ رفتیم مشاور یه سری حرف کلی زد در مورد شخصیتامون که بیشترش درست بود

بعد بهمون گفت ۲ جلسه هر کدوم جدا بیاین

یک جلسه ی آخر هم مشترک

امروز قرار بود برم دندونپزشکی بخیه های دندونمو بکشم 

به شدت بدن درد داشتم و گلو درد تو همون کلینیک دکترم رفتم این آقا هم اصرار کرد که منو میرسونه و برمیگردونه 

اومد باهام میخواستم سرم بزنم گفتم حالا معطل میشه همونجا نزدم گفتم منو برسون درمانگاه نزدیک خونمون اونجا بزنم

گفت میمونم بالاسرت و ...

رفتیم گفت ۱۹۶ تومن میشه گفت چه خبره چقدر گرون داره پول زور میگیره منم گفتم اگه همون کلینیکه میزدم چون دفترچه ها ما رو قبول میکنه ارزون تر در میومد میگه بریم همونجا

حالا اون کله ی شهر بود در مانگاهه

گفتم بیخیال خودم میرم خونه میزنم به خودم

به شدت این حرکتش باعث شد از چشمم بیوفته

چی شد عزیزم اومد مشاوره یا نه؟اگه نیومد فدای سرت کیسای بهتر میان

اومد عزیزم دوتا پیام بالاییو بخون

آره عزیزم دیروز ساعت ۳ رفتیم مشاور یه سری حرف کلی زد در مورد شخصیتامون که بیشترش درست بودبعد بهمون گ ...

همین حرف اخرت که گفتی بیخیال خودم میزنم‌. باعث میشه اون پررو تر شه

و بگه خوبه دیگه. زن خوبیه کم خرججج. تازه کار میکنه خرج منم درمیاره!

اتفاقا الان بهترین حالت ممکن بود این اقارو بشناسی. الان باید دست تو جیب میکرد و واست خرج میکرد

فالله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین