2777
2789
عنوان

احساس میکنم شوهرم خوبیامو نمیبینه

141 بازدید | 17 پست

من وقتی ازدواج کردم۱۹سالم بود.از خونه داری و آشپزی هیچی نمیدونستم چون از بچگی سرم تو درس و مشقم بود.اما بعد عروسی خیلی سریع در طول یه ماه آشپزی رو یادگرفتم اصلا مامانمم باورش نمیشد که دستپخت من اینقدر خوب شده.بهترین ترشی هارو درست میکرد،غذاهای خوشمزه میپختم همش مهمون دعوت میکردم.یه سری شوهرم مواد ترشی خرید منم اولین بارم بود از اون ترشی درست میکردم و اشتباه کردم سیرشو زیاد ریختم.ترشی خیلی بوی سیر میداد و نخوردیمش.جز اون یه بار همیشه ترشی های خوبی درست کردم.حالا ۴سال از اون قضیه میگذره شوهرم همش میگه تو اون ترشی رو خراب کردی.جلو خانواده خودش گفت،به جاریم گفت زنداداش یکم به این یاد بده چجور ترشی درست کنه.اونقدر ناراحت شدم.اونروز بازم گفت منم گفتم باشه دیگه توهم،اصلا من یه آدم دست و پا چلفتی و بدرد نخورم...ولش کن تموم شه بره

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بهش میگم هزاران بار کیکک و شیرینی و ترشی و مربا و غذاهای خوب درست کردم،ژله های خوشگل درست کردم اونارو یادت نمیاد جلو خانوادت اونا رو نمیگی ولی یه بار ترشی سیرش زیاد شد همه جا آبرومو بردی

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توهم به برادر شوهرت میگفتی یکم به داداشت مردونگی رو یاد بده زندگی کردن یاد بده خرجی دادن یاد بده انقدر میگفتی تا میگفت گو.. ه خوردم ......فقط دوبرابر بع خودت فوش دادی من باشم میگم خوب کردم ایندفعه ذهر میریزم توش مرگت کنی بی چشمو رو 

یه چیزی بگم؟ به مردا باید بگی تا ببینن 

همیشه از خودت و خوبیات تعریف کن 

اره جات خالی امروز رفتم فلان جا ترشیمو بردم همه کلی خوششون اومد..

اره امروز فلانی اینجا بود میگفت واای چقدر غذات خوب شده 

از غذاهات تزیین کن عکس بگیر بگو زن نداری که به پا کدبانو گیرت اومده 

شاید بخنده مسخره کنه یا ضد حال بزنه بهت 

ولی ناخودآگاهش میفهمه 

بعد یه مدت درست میشه

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
توهم به برادر شوهرت میگفتی یکم به داداشت مردونگی رو یاد بده زندگی کردن یاد بده خرجی دادن یاد بده انق ...

آخه برادرشوهرم نبود.پدرشوهرمو دوتا از جاریام بودن‌.جالبه جاریم با اینکه جای مامان منه دستپختش معمولیه ها ولی خدا شاهده همه به من میگن نسبت به سنت خیلی دستپختت خوبه و شبیه دستپخت آشپزاس

یه چیزی بگم؟ به مردا باید بگی تا ببینن همیشه از خودت و خوبیات تعریف کن اره جات خالی امروز رفتم فلان ...

اتفاقا میگم،اونم مسخرم میکنه.میگه اه چقد تو از خود راضی هستی😑

ولش کن جو گرفته یه چیزی پرونده یکم باهاش سر سنگین باشی ادب میشه

نه یه بار نه دوبار ده بار گفته.منم دیگه اونروز حرصم گرفت یکی دوساعت باهاش قهر شدم تا پشیمون شد از حرفش اومد منت کشی باهاش حرف زدم

اتفاقا میگم،اونم مسخرم میکنه.میگه اه چقد تو از خود راضی هستی😑

طبیعیه همه مسخره میکنن فقط شوهر تو نیست 

تو مداومت بده ولی بزار ببینه با خودت حال میکنی 

میگه از خود راضی هستی بخند بگو اره والا چرا راضی نباشم همه چی تمومم ماشاالله 

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 

من زیاد خودمو بابت این چیزا اذیت نمیکنم راستش.تاحالا نه ترشی گرفتم نه مربا و خیار شور نه سبزی جز خوردن.همه اماده یا از مادرش گرفتیم.شوهرمم اعتراضی نداره حتی غذا سخت  هم خیلی درست نمیکنم .دلم نمیخواد کل عمرم تو اشپزخونه بگذره.اخرشم قدرم و ندونن

اون مورد رو تعریف کردنی میخندی با ناراحت میشی؟

دلم میشکنه ولی نه میخدم و نه گریه.سکوت میکنم و میرم تو فکر

من زیاد خودمو بابت این چیزا اذیت نمیکنم راستش.تاحالا نه ترشی گرفتم نه مربا و خیار شور نه سبزی جز خور ...

منم خودمو اذیت نمیکنم،خیلی به آشپزی و پخت و پز علاقه دارم.توقعیم ندارم شوهرم بیاد بگع وای چه کردی و چه بوی غذایی رله انداختی به به و چه چه کنه‌.همین که دهنشو ببنده و اون قضیه ترشی رو نگه برام کافیه

دلم میشکنه ولی نه میخدم و نه گریه.سکوت میکنم و میرم تو فکر

حتما بهش تذکر بده و بگو آخرین بارش باشه.باید جلوش محکم بایستی وگرنه یاد نمیگیره که ایراد خانوم رو نباید هر جایی بگه.

لطفاااااا درخواست ندین🙏