2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه ازدواج قسمته خدا به بعضی ها میده به بعضی ها نه شما از کجا میدونید ایشون دوست نداشت زیر سی ازدوا ...

نه من نگفتم که ایشون نمی‌خواسته 

منظورم اینه تا سنت کمه برای شغل خوب میخانت قانون کار اینه تا سنت کمه شور شوق ازدواج داری ولی خب نمیشه حتی شغل خوب هم برای همه شدنی نیست 

منم نه شغل خوب نصیبم شده نه همسر

ولی دیگه از 30 به بعد دیگه گزینه های شغل خوب رو باید بزاری کنار و کارگری تو شرکت ها رو بهت بزور میدن

دیگه ازدواج هم انتخاب گزینه هات کم میشه نمیشه برا طرف ناز کنی و خواسته هاتو بگی

من از خدا میخام برای هر جوانی تو سن مناصب کار و شغل خوب نصیبش ن کنه تا با انتخاب بهتر برن جلو و غرورشون لگد مال نشه

خوبه حداقل خواستکارو دارین من دیگه ندارم.شمام نوردی داشتین که سابقه ازدواج با بچه رو داشته باشه؟به ه ...

نه نمیدم

فقط یه مورد داشتم که اونم اولش نگفت بعدا فهمیدم

با اینکه شرایطش،خوب بود باز قبول نکردم

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

معذرت میخام اسی ببخش منو یه سوال بپرسم تو تاپیکت ؟ بنظرتون کجا میشه برای داداشم دنبال یه دختر خوب یا خانم مطلقه با سن نهایت ۳۲ باشم؟؟؟ خیلی گشتیم ولی هیچ موردی نیس انگاری مردم میترسن برای معرف شدن و اینا 

من برادرم ۳۸ سالشه مجردم هست خونه ماشین زمین مغازه اخلاق خوب خوشتیپ خوش اخلاق یه خانواده ایم هستیم ک ...

چرا مطلقه هم قبول میکنه!؟

۳۲.تا یه سنی برام سخت بود مخصوصا همه دوستام متاهل بودن و من مجرد،نذر و دعا و هرچی هم بگی برداشتم ول ...

بهترین ازدواجها و ماندگارترین رابطه ها در دنیا هم ثایت شده بین سنین سی تا چهل سالگی اتفاق میافته.خانمها هم تو این سن بهترین و زیباترین حالت خودشون رو دارن.پساصلا نگران نباش از زندگی لذت ببر و خیالت راحت باشه مرد خوبی در حد لیاقتت میاد سر راهت

دیگه ازدواج قسمته خدا به بعضی ها میده به بعضی ها نه شما از کجا میدونید ایشون دوست نداشت زیر سی ازدوا ...

درسته . ولی چرا خدا در قران فرموده برا شما از جنس خودتا همسرانی آفریدیم که .....‌

چرا نکفته برای بعضی از شما !!! تو واقعیت خیلیا هستن ک دوس دارن ازدواج کنن .. ولی هیچ جوره براشون ازدواج جور نمیشه . و واقعا تا خدا نخواد نمیشه

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
نظر خودت چیه قلبا برات مشکلی نداره؟همچین خواستگاری داری یعنی؟مابقی شرایطش چطوریه

من قبول نمیکنم

یه مورد داشتم که شرایطش خوب بود ولی ازدواج قبلیشو یه مدت بعد گفت منم ردش کردم

چرا مطلقه هم قبول میکنه!؟

میگه یه خانم خوب میخام قدر زندگیو بدونه حوصله اینکه دم ب دیقه در دادگاه پاسگاه باشم بابت مهریه و اینا رو ندارم میترسه طرف خوب در نیاد خسته شده از مجردی دیگه انقدم مظلوم و مهربونه خیلیم خوش قیافس