2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😕😕😕😕حداقل تو نینی سایت نمیتونی پیدا کنی

ن بابا نی نی سایت ک اصلا دارم میپرسم کجاها شاید یکی یه پیشنهادی داد .نی نی سایت یه سایت عمومی هست ک از همه جا عضوش هستن و یه دورهمی زنانه است یجورایی 

آره اما نه چون بالای ۳۰ سال هستم چون معتقدم مرد مطلقه و مجرد فرقشون اینه که اون یه بار زندگی مشترک رو تجربه کرده و تو شناسنامه اش ثبت شده اما اون یکی نه اونم شاید کنار کسی زندگی می کرد جز همون مطلقه ها بود جدا از اون که ممکنه رابطه ی احساسی رو تجربه کرده باشه...علت طلاقش رو مطمئن میشم و تصمیم می گیرم...وگرنه از نظر من هیچ کدوم برتر نیست که بخوام بگم مجرد بهتره.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

من ۱۹ سالگی ازدواج کردم ،شوهرم خوبه ،زندگیم خوبه ،فقط پسرم بیماره ،یعنی بخاطر این مشکل صد بار خودمو لعن کردم که چرا ازدواج کردم ،الانم دلم می خواد یک جا باشم که مسئولیت هیچ کس گردنم نباشه 

فقط می تونم بگم خوش بحالتون که درگیری هاتون فقط مربوط به خودتونه

من ۱۹ سالگی ازدواج کردم ،شوهرم خوبه ،زندگیم خوبه ،فقط پسرم بیماره ،یعنی بخاطر این مشکل صد بار خودمو ...

به هیشکی نگو خوشبحالت

هممون کلی غم رو دلمونه که بقیه رو  که مشکل ما رو ندارن خوشبختر از خودمون میدونیم

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
من ۱۹ سالگی ازدواج کردم ،شوهرم خوبه ،زندگیم خوبه ،فقط پسرم بیماره ،یعنی بخاطر این مشکل صد بار خودمو ...

مبدونم شما بخاطر بیماری بچتون خیلی ذهنتون درگیره و برای مادر دیدن بچش وقتی مریضه حیلی سخته.ولی باور کنید ترس از مجرد موندن برای یه سری ازما مجردان هم خیلی سخته کل زندگی رو تحت شعاع خودش قرار میده .آینده مبهمه برات و این خیلی سخته

درسته . ولی چرا خدا در قران فرموده برا شما از جنس خودتا همسرانی آفریدیم که .....‌چرا نکفته برای بعضی ...

والا نمیدونم من خودم از اونهایی هستم که تا حالا ازدواجش جور نشده و بعضی وقتها میگم شاید قسمتم اینجوریه

به هیشکی نگو خوشبحالتهممون کلی غم رو دلمونه که بقیه رو که مشکل ما رو ندارن خوشبختر از خودمون میدونی ...

حالا درسته نسبت به جمله خوش بحالت هممون یک گاردی داریم ،ولی کلا منظورم همینی بود که خودت گفتی ،اینکه بالاخره هرکسی تو این دنیا یک غمی داره و هیچ کس خوشبخت مطلق نیست و ازدواج کردن یا نکردن هم نهایت خوشبختی نیست 

همه چی تو این دنیا نسبیه 

حالا درسته نسبت به جمله خوش بحالت هممون یک گاردی داریم ،ولی کلا منظورم همینی بود که خودت گفتی ،اینکه ...

منم نمیگم ازدواج خوشبختیه ولی بدون ازدواج زندگی خیلی سخت میشه بعد سی سالگی

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻