2777
2789
من ۲۷سالمه. ولی خب از یه طرف شهرما سن ازدواج پایینه و من عملا فرصت و موقعیت زیادی ندارم.از طرفیم خو ...

مشکل ازدواجتون چیه؟

مورد نیست یا بهم میخوره؟

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی آدم تا جوانه باید پیشرفت کنه ولی وقتی سنت بره بالا چه کار چه ازدواج و چه گردش همه اینا برات محد ...

چه ربطی به سوالم داشت!؟

چه سوالایی می‌پرسید واقعا مگه همه مطلقه ها گناه کارن ؟؟چه زن چه مرد ؟یعنی به چیزهای دیگه دقت نمیکنی ...

یک زن تاجونش به لبش نرسه طلاق نمیگیره توی طلاق به نظرمن۷۰درصدمردها مقصرن۳۰درصدخانما انقدرکه درباره یک مردمطلقه بایدکنجکاو بودوتحقیق کرد برای یک خانم لازم نیست

آره حاضرم به شرطی که  دلیل طلاقش خود این آقا یا رفتارش نباشه خودم بالای ۳۰ هستم و یه مورد خواستگار برام اومد که جدا شده بود ولی دلیل جداییش دخالت خانواده آقا پسر بود خب من با همچین آدمی ازدواج می کردم باز هم همچین مشکلی برای منم پیش میومد

آره حاضرم به شرطی که دلیل طلاقش خود این آقا یا رفتارش نباشه خودم بالای ۳۰ هستم و یه مورد خواستگار ب ...

چند سالتونه؟

سخت نیست مجردی؟😢

اول باید بفهمم چرا جداشده از زن سابقش تحقیق کنم حتما چون خود مرد و خانوادش ممکنه دروغ تحویلت بدن.اگه مشکل خاصی داشت که کنسله.دوم باید ویژگی های خوبش انقدر زیاد باشه که با وجود طلاقش بشه قبولش کرد.مثلا اخلاق عالی.وضع مالی خوب و...