2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه سوالایی می‌پرسید واقعا مگه همه مطلقه ها گناه کارن ؟؟چه زن چه مرد ؟یعنی به چیزهای دیگه دقت نمیکنی ...

من گفتم گناهکارن!!!؟

سوالم این بود ازدواج کسی که مجرد بوده با کسی که سابقه ازدواج داشته درسته یا نه

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

من نظر شخصی خودمو اعلام می کنم دوستم

بنظرم مردی که یکبار ازدواج کرده و جدا شده ثابت کرده حداقل جنم ازدواج داشته که ستون یه خونواده بشه.امروزه دلیل طلاق مثل سابق بدی یا ناشایستی یکی از طرفین نیست( افراد بهم نمی خورن و جدا میشن که دلیل بر بد بودن هیچکدوم نیست)

ولی مردی که سنش رفته بالا و مجرد مونده از کجا میدونی پنهانی با کسی سه سال زندگی سفید نداشته؟بی اراده اس؟تنوع طلبه؟تنبله؟بی عرضه اس؟بی خیاله؟هزار تا مساله میتونه براش باشه.

اینجوری نیست که کسی سابقه ازدواج داره رو بوسید کنار گذاشت..به زندگی اشتباه داشته که تمومش کرده..گناه نبوده که؟اشتباه بوده.فرق بین گناه و اشتباه زمین تا آسمونه

من نظر شخصی خودمو اعلام می کنم دوستمبنظرم مردی که یکبار ازدواج کرده و جدا شده ثابت کرده حداقل جنم از ...

کاملا درسته حرفاتون

اسی من تاپیکای شمارو از چنسال پیش میخوندم و منم انگار از همون موقع بااینکه سنم کم بود میدونستم قراره برای ازدواجم به چالش بخورم و دقیقا همینطوری شد.چقدر ناراحت شدن هن برای خودن هم برای شما.امیدروارم خدا صدامونو بشنوه 

چه سوالایی می‌پرسید واقعا مگه همه مطلقه ها گناه کارن ؟؟چه زن چه مرد ؟یعنی به چیزهای دیگه دقت نمیکنی ...

مگه گف با گناهکارا !!! بله .. مردای مطلقه خیلی قابل اعتماد نیستن .. چون اکثر زنا تو زندگی حتی با کتک و خیانت بازم با مرد زندگی میکنن و میسازن . در صورتی قابل قبول هست ک زنش خراب بوده و خیانت کرده . همین .. البته اگه اطراف شما زنها مقصرن بیشتر نمیدونم . با توجه به اطراف خودم و خیلی از زنهای دیگه ک حتی تاپیکاشون نمایانگر همه جیه این نظر واقعیه !

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
من نظر شخصی خودمو اعلام می کنم دوستمبنظرم مردی که یکبار ازدواج کرده و جدا شده ثابت کرده حداقل جنم از ...

کسی که ازدواج کرده و طلاق گرفته هم همین قدر ممکنه سال ها با یکی دوست بوده باشه . استدلالت درست نیست. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

اسی من تاپیکای شمارو از چنسال پیش میخوندم و منم انگار از همون موقع بااینکه سنم کم بود میدونستم قراره ...

الان چند سالتونه؟