2777
2789
اون خنده فرق دارهمادر اگر تیز باشه فرقش رو میفهمهپسر من اکثر این علایم رو داشت میشه گفت تقریبا همه ر ...

منم خیلی دقت میکنم و ریز میشم رو کاراش ولی زیاد متوجه نمیشم

اخی عزیزم الان چند سالشه؟ 

میشه بفرمایید چه بیماری؟؟

هزار بیماری میشه با واکسن منتقل کرد من یکی از آشناهام متاسفانه سرطان گرفت خود دکتر و پرستارا میگفتن شاید از عوارض واکسن کرونا باشه گفتم چرا قبلش به مردم نگفتین و مجبور کردین بزنیم خیلیا خونِشون لخته میشد خودم با چشم خودم دیدم بیماری که میگفت بعد زدن واکسن کرونا خونم لخته میشه همش تو بیمارستانم یک دکتر جراحی زیبایی با دوز چهارم واکسن کرونا سکته کرد فوت شد بری تو پیجش دلیل فوتش رو نوشتن دوز چهارم واکسن آسترازانکا من مثل چی پشیمونم این واکسن رو زدیم بی سواد و متحجرم نیستم ولی با چشم خودم تو بیمارستان این چیزا رو دیدم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم خیلی دقت میکنم و ریز میشم رو کاراش ولی زیاد متوجه نمیشماخی عزیزم الان چند سالشه؟

9سال چون زود فهمیدم اقدام کردم همزمان هم کادرمانی هم دارو درمانی ، هم خفیف بود 90درصد مشکلاتش حل شد الان مشکلش فقط نقص توجه و عدم تمرکزه و بیش فعالیش کمی هست

هزار بیماری میشه با واکسن منتقل کرد من یکی از آشناهام متاسفانه سرطان گرفت خود دکتر و پرستارا میگفتن ...

اون زمان خیلی گفتن چقدر اعلام کردن نزنید قشنگ یادمه همه گفتن چرت نگید دروغه که بعد مدتی بیماریهای مختلف میگیرن من و کل خانوادم حتی یکی هم نزدیم فقط رعایت کردیم

متوجه نشدم الان چه ربطی داشت به کامنت من؟ من گفتم از نوزادی هم مشخص میشه.دوما ژن نهفتهپسر خود من اوت ...

عزیزم چرا ناراحت شدین ؟

دیدم اطلاعاتتون زیاده فقط سوال پرسیدم 

چون کسی رو داریم اینجوریه خواستم ببینم دلیلش چیه

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
گفتیم ژن نهفته و جهش ژنیماشاالله الودگی، امواج، خورد و خوراک عالی و عوامل دیگه مثل افسردگی های گروهی ...

درسته 

ممنونم عزیزم

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
یعنی با واکسن زدن اون ژن نهفته ممکنه فعال بشه؟

نه عزیز واکسن مگه چیه؟ تو علوم مدرسه خوندیم دیگه میکروب ضعیف شده همون بیماری 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
بد خوابی غیر عادی، گریه ها و بیقراریها و جیغهای بی دلیلحساست به لمس حساسیت به یه سری جنس الیافها که ...

عزیزم پسر دوستم ۴ سالشه حرف نمیزنه فقط چند کلمه نامفهوم میگه کار درمانی میبره و فقط کلمات کوتاه اونم نه واضح میگه

به شدت از جمع فراریه

ارتباط چشمی با هیچ کس نداره

فقط مامان و باباش

مثلا توی جمع فقط دوست داره تنها توی اتاق بازی کنه

جیغ میزنه

بهش میگم ببر دکتر نمیبره میگه سالمه هیچ چیزش نیست

من نگرانش هستم به نظرتون مشکل داره یا نه

عزیزم پسر دوستم ۴ سالشه حرف نمیزنه فقط چند کلمه نامفهوم میگه کار درمانی میبره و فقط کلمات کوتاه اونم ...

علت اینکه دکتر نمیبره چیه؟ 

مگه خودش متخصص مغز و اعصاب یا روانپزشکه؟ 

کاردرمانگرها و آسیب شناس زبان و گفتار یا همون گفتار درمان بهش تا الان چیزی نگفتن؟ مگه میشه امکان نداره چون اونا میگن باید بچه رو پیش پزشک ببره.

احتمالا برده ولی به شما نمیخواد بگه و یا داره مقاومت میکنه خودشو گول میزنه.

ولی زمانی که پیش دبستانی مخصوصا کلاس اول بره بچش

مشکلات بچش دونه به دونه میزنه بیرون و مدیر و ناظم و معلم والدین بچه رو میخوان مجبور میشه قبول کنه