2777
2789

اوتیسم ژنتکیه یعنی کودک از بدو تولد با اوتیسم دنیا میاد نه اینکه بعدش مبتلا بشه مثل سرماخوردگی 

اینکه خیلی ها بعد از واکسن ۱۸ ماهگی میگن مبتلا شده اشتباهه ربطی به وامسن نداره علتش اینه که تا قبل اون از بچه ها تا یکسالگی انتظار رفتار، پیشرفت یا توانمندی شناختی و حرکتی خاصی نداریم معمولا ، تقریبا همه بچه ها تو یک سطحه انتظارات ازشون 

بعد ۱۸ ماهگی یواش یواش پیشرفتها باید شروع بشه دیگه در حالت عادی مثل حرف زدن، ارتباط برقرار کردن با بقیه و همسالان، بازی های مختص سن کردن ، مهارتهای حرکتی ظریف و .... ا

اونوقت اینجاست که تفاوت بچه اوتیسم و سالم واضح میشه دیده میشه بعد به اشتباه میگن اره واکسن که زدیم اینطوری شد 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
پس چرا دیدم نوشته بودن که بعضی ها بعد واکسن مخصوصا ۱۸ ماهگی این اتفاق افتاده بود براشون؟

ثابت نشده

بنظرم اونا اوتیسم داشتن ۱۸ ماهگی به بعد خودشو‌نشون داده وربطش دادن به واکسن

چون اوتیسم ژنتیکیه

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو نوزادی علائمش چیه

تو نوزادی نشون نمی‌ده ،از وقتی بچه شروع می‌کنه به یادگیری مهارت ها و ارتباط با اطرافش مشخص میشه،معمولا از یک سال و نیم دو سال به بعد 

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
نشون میده حتی در نوزادی

عزیزم کسی ک نه تو خانواده خودش نه همسرش اوتیسم نبوده و حالا بچه اش اوتیسم داره چ توجیهی داره؟

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
نشون میده حتی در نوزادی

پس علائمش چیه؟؟من پسرم خودش مشکل داره،البته اتیسم نداره،تاخیر گفتار داره ولی تو مراکز اتیسم رفت و آمد داشتم تا به حال نشنیدم بگن نوزادی علائم اتیسم داره 

بچه ای که اتیسم داره ارتباط چشمی نداره،گفتارش مشکل داره،ارتباطش با بقیه مشکل داره 

تو نوزادی بچه چه کار خاصی انجام میده که مشخص بشه؟؟

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
پرسیدن که عیب نیست

عیب نیست اصلا ، ولی یه سوال از هوش مصنوعی بکنی قشنگ برات توضیخ میده ، دیگه اینجا عنوان نمیکنی ،که مادر های کم تجربه نگران بشن و واکسن نزنن و تازه شروع دردسر هاشون بشه .

با احترام 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
منی ک فردا واکسن ۱۸ماهگی دخترمو باید بزنم چرا باید این تاپیک رو ببینم

برد بزن این فکرا بریز دور ،و به علم اعتماد کن 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
بیبی دیجیتال چیه

زیر دو سال تلویزیون نگاه کردن ممنوعه و بعد از اون نهایت ۲۰ دقیقه هست 

بچه های که توی این سن ساعت زیادی توی تلویزیون یا گوشی یا تبلت هستن دچار اختلالات یادگیری ، عدم تمرکز و چیزهای دیگه هستن 

که بهش میگن بی بی دیجیتال 

عزیزم کسی ک نه تو خانواده خودش نه همسرش اوتیسم نبوده و حالا بچه اش اوتیسم داره چ توجیهی داره؟

توجیهش دوتا چیزه یکی ژنهای نهفته ، ژن نهفته ژنیه که وجود داره ولی توی چندین نسل خودشو نشون نمیده فعال نمیشه، ممکنه بعدها و بعد توی یک نفر اون ژن فعال شه پس اینکه تو خانواده نبوده دلیلی بر این نیست که ژنش هم قطعا نیست 

توجیه بعدی جهش ژنتیکی هم ممکنه اتفاق بیفته 

و بعدی هم اینکه ژنتیک یه عامل مهمشه بعضی عوامل مخیطی هم مثل دوران بارداری و برخی سموم و الودکیهای خاص هم ممکنه باعث این جهش بشه 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏