2777
2789
عنوان

یک نفر هر روز صبح یک پاکت نامه میفرسته

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 62 پست
همسایس عزیزم یا مغازه داره ببین صبا وقتی میری کی تورو میبینه پنجره هارو هم نگا کن

آخه فکر نکنم ساعتی که من میرم بزاره احساس میکنم مدرسه ای نیست اصلا بزرگه 

احتمالا ساعتای رفتو آمدمو همون هفته اول فهمیدم یا پرسیده فکر نکنم دوبارهه هر روز صبح نگاه کنه بلاخره متوجه میشدم 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای من یه رمان اینطوری میخوندم ولنتاین برات کادو میزارهههه

🤣یعنی چی اخهههه

توام نامه بذار دختر بگو کی هستی و برام جالبه چیزایی که مینویسی و تحریکش کن خودشو معرفی کنه بخدا منوه ...

نامه رو پرت میکنه دوبار گزاصتم ندید ناممو 

آخه میگم که روزای تعطیل نمیفرسته فقط صبح میفرسته روزایی که مدرسممم

دوربین کوچیک بگیری نصب کن بالای در .قیمتی هم ندارع نهایت بشه ۲تومن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

یروز نرو مدرسه از صبح تا ظهر بشین یکنار نگاه کن کیه

آخه الکی که نمیشه مدرسه نرم 

تازه بفهمه مدرسه نرفتم نمیاره نامه رو 

من کلا ۲ بار به خاطرش مدرسه نرفتم 

یکبار نامه نیاورد 

بار بعدیم تا نامه رو پرت کرد درو باز کرد  فرار کرد دیگه حجابم خوب نبود نتونستم برم سر کوچه ایم قشنگ   فقط کوله پشتیشو دیدم پشت دیوار رفت 

مطمئن باشبچه مدرسه ایه

خوب بچه مدرسه ای ساعت چند میره مدرسه مگه نامه رو حدود ساعت ۱۰ تا ۱۲پرت میکنه 

آخه الکی که نمیشه مدرسه نرم تازه بفهمه مدرسه نرفتم نمیاره نامه رو من کلا ۲ بار به خاطرش مدرسه نرفتم ...

بگو سرماخوردم نرو 

ازکجا میخواد بفهمه؟

واقعا من یکی جات بودم خیلی میترسیدم شاید چون پرونده های ج نایی زیاد گوش دادم :/ خیلیاشون اینطوری نامه ناشناس میفرستادن برا طرف😬ترسناکه برام خیلی

دوربین کوچیک بگیری نصب کن بالای در .قیمتی هم ندارع نهایت بشه ۲تومن

۲ تومن کمه وقتی بابات بگیره من پولم کجا بود 

تازه به بابام بگم پول میخوای نمیگه برا چی 

تازه از کجا بخرم 

دنگو فنگ داره