2777
2789

بعضی وقتا فکر می کنم این کاربرایی که این جا بی هیچ دعوا و بحثی که از قبل شده باشه یا کینه و کدورتی باشه خیلی راحت انواع و اقسام توهینا رو می کنن تو واقعیت فامیل و اقوام یه سری آدم هستن تو مجازی که این جورن وای به حال واقعیت...واقعاً اطرافیانشون از دستشون چی می کشن...مثلاً همچین آدمایی خواهر شوهر یا زن برادر یا کس و کار آدم بشن باید سر به بیابون گذاشت دیگه.🫤🫤

بعد همینا میان تاپیک می زنن وای فلانی باهام همچین رفتاری کرد خودش رو خوب دو عالم نشون میده اصلاً فکر نمی کنه که خودش چه رفتاری داشته که باهاش این جور رفتار شده.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

اونایی که فاز روانشنای بر میدارن روانی ترن 

یه بار یه تاپیک زدم راجب متجاوز

بعد یه زنه اومد گفت نه بیماره و اینا

بعد منم گفتم فکر کن به خودت یا دختر ۷ سالت تجاوز بشه همینو میگی

بعد شروع کرد به توهین فحاشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونایی که فاز روانشنای بر میدارن روانی ترن یه بار یه تاپیک زدم راجب متجاوزبعد یه زنه اومد گفت نه بیم ...

آره دیگه برای خودشون باید به عدل و منطق رفتار بشه برای مردم روان شناس میشن.

آره دیگه برای خودشون باید به عدل و منطق رفتار بشه برای مردم روان شناس میشن.

تازه به من میگفت لابد بهت تجاوز شده که اینقد میگی متجاوز باید اعدام بشه تو مریضی بهت تجاوز شده بدبختی😂😂😂😂

برا منم همیشه عجیبه...خیلی خیلی عجیبه که اینقدر راحت حرف بد میزنن یا اینقدر راحت قضاوت می کنن، از وجدانشون تعجب می کنم...به نظرم آدم اگه با ادب باشه مجازی و واقعی فرقی نمی کنه، همه جا با ادبه...اگه بی ادب هم باشه همینطور

تازه به من میگفت لابد بهت تجاوز شده که اینقد میگی متجاوز باید اعدام بشه تو مریضی بهت تجاوز شده بدبخت ...

چه قدر باید آدم بی منطق باشه دیگه.

اتفاقا اینا تو واقعیت موش هستن و توسری خورن و تو مجازی شاخ میشن و عقده پاره میکنن

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱