2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی سخته

نه میتونی اعتماد کنی و نه رها کنی

ولی رها کردن بهتره چون هیچوقت ته دلت صاف نمیشه

جدا بشی یه مدت سختته بعد اروم میشی

زندگی با بی اعتمادی هر لحظش عذابه

😘Thanks GOD 
دوتا بچه آوردم خاک عالم تو سرم دوتا دختر به کی بسپارم برم

پس باید یه تحولی ب خودت و زندگیت بدی

مثلا خونه یا ملکی بنامت بزنه ، مجبورش کن

دیگه بهش بها نده فقط خودتو و دخترات

پوست از تنش بکن و بی رحم باش

😘Thanks GOD 
پس باید یه تحولی ب خودت و زندگیت بدیمثلا خونه یا ملکی بنامت بزنه ، مجبورش کندیگه بهش بها نده فقط خود ...

بی رحم نیستم تاالانم دلسوز زندگی بودم. جوونیم بهترین روز های زندگیم کنارش به باد رفت. ۳۳سالشه شوهرم انقدر به خودش میرسه ۲۳اینا میخوره خدا ازش نگذره

تابحال چیزی ازش دیدی؟

چند ماه بود ازدواج کرده بودیم. با دختر عموی خودم پیام بازی البته من ندیدم زن عمو گفت  شماره لیلا پاک کن از گوشی شوهرت .البته دختر عموم خراب بود.  بار دوم. به یک خانم پیام داده بود خانم خونه ای بیام  زنگ زدم فهمیدم ج نده پولی هست.  بار سوم ی شماره بهش زنگ زد جواب نداد گفتم باید زنگ بزنی ببینم کیه زنگ زد  زنه خیلی صمیمی باشوهرم حرف میزد گفت سرجام بودم دستم خورد بهت زنگ زدم میخواستم بیام خرید منظورش شوهرم بود.    جدیدن  چند روز پیش ی شماره بهش زنگ زد پیش من جواب نداد گفت مشتری ولش کن کارش انجام ندادم.  بعد از اون رمز گوشی گذاشته