2777
2789
عنوان

از وقتی دوستم بهم گفت شبیه افغانیایی اعتماد به نفسم از بین رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 28 پست
زشتن دیگه مخصوصا مرداشون دیگ میگی نمیگم زشتن چ صیغه ایه اگه خوشکل بودن الان تو ...ونت عروسی بود بهت ...

عزیزم من تو دبیرستان یه همکلاسی داشتم که افغانی بود و واقعا شبیه افغانیا بود ولی از دخترای روسم قشنگتر بود همه ازش تعریف میکردن

ولی این با حالت مسخره گفته

حالا من عکسمو همه جا گذاشتم گفتن تنها شباهتت پوست سفیدته تنها کسیم گفته شبیهشی همون دوستم بود ولی باز به حرفش فکر میکنم همش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هندیا خوشگلن که

اکثرا رنگ پوستشون برنزست 

من خودم رنگ پوستم سفید فقط پوست صورتم و دستام به خاطر اینکه بیرون زیاد میرم قبلا ضد افتاب نمیزدم تیره شده یکم تیره که نه برنزه بیشتر

مثلا میخواست یه کنایه ای از این نظر بزنه بهم

استارتر اینو یادت باشه کسی که تو روت میگه زشت یا شما به نظرش زیبایی و از حسودی میگه تا اعتماد به نفستو خراب کنه

یا واقعا بی شعور و بی شخصیته 

یا هردوش

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

اصلا شبیهشون نیستم از نظر خودماینجاهم یبار عکسمو گذاشتن گفتن اصلا نه شبیه افغانیایی نه کره ایانمیدون ...

پس چرا تحت تاثیر حرف دوستتی که معلوم نیست از رو حسادتش گفته یا چی ..

اکثرا رنگ پوستشون برنزست من خودم رنگ پوستم سفید فقط پوست صورتم و دستام به خاطر اینکه بیرون زیاد میرم ...

من چشمام سبزه و پوست دست و صورتم گندمی تیره شده از افتاب و بدنم سفیده. تا الان شاید ۱۰تا ادم توی کل عمرم بهم گفتن شبیه هندی ها هستی. منم کمی ناراحت شدم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
استارتر اینو یادت باشه کسی که تو روت میگه زشت یا شما به نظرش زیبایی و از حسودی میگه تا اعتماد به نفس ...

من خودم عکسمو گذاشته بودم اینجا همه گفتن یذره هم شبیهشون نیستی بنظرم خودمم واقعا نیستم ولی خب همش به حرفش فکر میکنم

[QUOTE=402193222]استارتر اینو یادت باشه کسی که تو روت میگه زشت یا شما به نظرش زیبایی و از حسودی میگه ...

حرف بقیه رو ول کردی چسبیدی به همون یه نفر

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

من چشمام سبزه و پوست دست و صورتم گندمی تیره شده از افتاب و بدنم سفیده. تا الان شاید ۱۰تا ادم توی کل ...

منم اولش ناراحت شدم

ولی الان بیخیالم

قبلا خیلی چاق بودم حدودا 95 کیلو بودم یادمه به 98 هم رسیده بودم یکی بهم گفت مثل این ماهی بادکنکی ها شدی که باد کردن

اون موقع دبیرستانی بودم نمیدونی چقدر ناراحت شدم

الان خداروشکر بی اهمیتم نسبت به این موارد تمرکزم رو خودم گذاشتم و بی تفاوت نسبت به نظر بقیه

منم اولش ناراحت شدمولی الان بیخیالمقبلا خیلی چاق بودم حدودا 95 کیلو بودم یادمه به 98 هم رسیده بودم ی ...

منم دیگه توجه نمیکنم به حرفاشون. ولی اخر نفهمیدم میگن شبیه هندی ها هستی،یعنی زشتم یا خوشگلم یا معمولی یا...😂😂😂

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎