2777
2789

لبهات مثل منه 

بگو یه لب نرمال میخوام دکتر خودش میدونه چند سی سی بزنه

اول دماغت رو عمل کن بعد ژل لب بزن 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بینیت به صورتت میاد

نهایتا خواستی عمل کنی طبیعی عمل کن چون صورتت پهنه بینیت کوچیک بشه حالب نیست

درکل عمل نکن به صورتت میاد ولی حالا اگه خواستی عمل کنی چون گوشتیه طبیعی عمل کن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

نه اول دماغ تو عمل کن بعد لباتو زل بزن 

منم دلم عمل دماغ میخواد پولش نیست

ولی می‌خوام لیزر برم 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
خیلی بزرگ میشه واقعا ؟؟شبیه اینم 😐

باید دکتر خوب انجام بدی

ولی اگه قصد داری بینیتو عمل کنی اول اونو عمل کنی که بعد عمل برات سانترال لب انجام بدن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

دماغم سال بعد الان ژل بزنم ضایع هست ؟

من زدم ولی خب یجوری شده بودم 

دماغم بزرگ لبم حجیم اصلا جالب نشد رفتم آنزیم زدم

بعد عمل دماغ ژل لب زدم خیلی متقارن و خوب شد 

البته فقط یکبار زدم و فعلا لبهام نازکه مثل سابق

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

میزاروم ولی اول دماغم بزرگه می‌دونم ولی می‌خوام سال بعد اونو عمل کنماگه تخصص دارید بگو چند سیسی به ه ...

اگه میخوای عمل کنی ژل لب نزن چون تو عمل لب بالا رو میکشن لیفت میکنن ژل بزنی بالا نمیره دقیقا منم میخواستم بزنم دکتر گفت بعد عمل بینی انجام بده

چرا لیفت می کنن لب بالا رو

نمیدونم دکتره گفت تو عمل بینی لب بالا رو میکشن ژل بزنی سنگین میشه حالت نمیگیره راس میگه آبجی من لباش بزرگ و به سمت بیرون بود بعد عمل بینی فرم لباش فرق کرد و قشنگ شده