2777
2789
عنوان

بیمارستان امیرکبیر یا امیرالمونین در اهواز؟

| مشاهده متن کامل بحث + 18502 بازدید | 81 پست
والا پول تو دست و بالمون نیست واسه همین.گفتم برم اونجا 

یه شبه دیگه.. واقعا نمی ارزه بخاطر یه شب چند میلیون بدیم.. پول رو ادم بده یه چیزی واسه بچش بخره بهتره.. . من راضی بودم رفتم اونجا.. همه دولتی ها که بد نیستن.. نگران نباش و بسپار به خدا..

الهی.. گاهی.. یه نگاهی..
سلام .ببخشید اروند مشکلش چبه؟من چند روز دیگه میخوام اونجا سز بشم دکترم اونجاست نمیدونم برم بیمارست ...

من اصلا اروند رو دوس ندارم.. عاشق اپادانام از خصوصی ها. 

الهی.. گاهی.. یه نگاهی..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما اطلاع داری ک دکترا منو میپذیرن الان یا نه؟منم دوس دارم برم یه بیمارستان خصوصی دیگه چون هیج شن ...

اگه دکترت اونجا نباشه نمیپذیرنت.. درضمن نگران نباش گلم.. اصل دکترته.. اگه دکترت خوب باشه دیگه استرس نداشته باش.

الهی.. گاهی.. یه نگاهی..

سلام.میشه یخورده در مورد زایمانتون توضیح بدید 

امکانات بیمارستان برای زایمان طبیعی ؟ وان داشت ..دوش اب گرم ..توپ و ...

زیر نظر دکتر همون بیمارستان بودی ؟ اگه اره و راضی بودی لطفا معرفیش کن

پرستارای بخش چطور بودن رسیدگی میکردن ؟

ماما داشتی یا نه ؟ نمیدونی کدوم ماما اونجا کارش بهتره

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!
عزیزم ماما همراه گرفتی؟ دکتر اومد موقع زایمان بالا سرت؟؟

سلام.شما بیمارستان امیرالمومنین زایمان داشتید ؟ 

راضی بودید

بچه ی اول بود 

میشه یخورده در مورد زایمانتون و امکانات بیمارستان و ماما خصوصیتون بگید 

مرسی

سلام.میشه یخورده در مورد زایمانتون توضیح بدید  امکانات بیمارستان برای زایمان طبیعی ؟ وان داشت ...

سلام.من بیمارستان دولتی بودن.وان و این چیزا مال بیمارستان خصوصیه.. من زایمانم خیلی راحت و سریع بود.از پرستارای بخش راضی بودم.ماما خصوصی هم نداشتم.دکتر هم که من اینقد زایمانم سریع اتفاق افتاد که به دکتر نکشید.حدودا یک ساعت یا دو ساعته زایمان کردم.

الهی.. گاهی.. یه نگاهی..
سلام.من بیمارستان دولتی بودن.وان و این چیزا مال بیمارستان خصوصیه.. من زایمانم خیلی راحت و سریع بود.ا ...

دوست من همین بیمارستان امیرالمومنین زایمان کرد ..گفت من توی وان اب گرم نشستم ..خواستم ببینم هنوز این امکانات رو داره!

شاید شما چون سریع زایمان کردید ب وان نرسید 😁

بچه اولتون بود یا نه؟

چون من شنیدم بچه دوم ب بعد زایمان خیلی سریع اتفاق میوفته!

کار خاصی کردید ک زایمانتون اینقدر سریع و راحت بود ..یا کلا خوش زایین😁

دوست من همین بیمارستان امیرالمومنین زایمان کرد ..گفت من توی وان اب گرم نشستم ..خواستم ببینم هنوز این ...

نمیدونم.کار من به اینجاها نرسید

الهی.. گاهی.. یه نگاهی..
بچه اولتون بود یا نه؟ چون من شنیدم بچه دوم ب بعد زایمان خیلی سریع اتفاق میوفته! کار خاصی کردید ک ز ...

کار خاصی نه.فقط یه هفته 10 روز اخر پیاده روی زیااااااااااااد داشتم.فقط همین.ولی کلا خوش زا هستیم.

الهی.. گاهی.. یه نگاهی..
بچه اولتون بود یا نه؟ چون من شنیدم بچه دوم ب بعد زایمان خیلی سریع اتفاق میوفته! کار خاصی کردید ک ز ...

بچه اولم بود.پس خوبه..دومی رو زودتر میارم  

الهی.. گاهی.. یه نگاهی..