2777
2789

۸ ماهه بچم دنیا اومد تو دستگاه گذاشتن

حالا دوروزه زایمان کردم میگن شیر بدوش بیار ولی هنوز آغوز ه اونم خیلی کم نمیاد اصلا 

شیر دوش ام انداختم فایده نداره چیکار کنم نشستم فقط گریه میکنم دخترم گشنست😔😭

منم همین بودم

سوپ و اینا بخور

همشم سینتو خالی کن 

بچم بیمارستان شیر خشک میدادن

منم خونه شیرمو براش فریز میکردم

کم کم بهتر شد

و تا ۵ ماهگی فقط شیر خودمو خورد بعدش کمکی و غذا

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

همین ناراحتی نمیذاره شیر کنی

سعی کن ریلکس کنی

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آغوز دارم ولی در حد چند قطره خوب باهاش سیر میشه یعتی

همونو روزی چندین بار خالی کن

در کنارش شیر خشکم میخوره خب دیگه