نه والا چیکار به خونه تهران داریبر اساس محل زندگیت دوتا خونه و زمین ماشین و طلا داری چه فقریاینجور ب ...
والله به خدا .هر چیزی میشه چون تهران اینجوریه پس من فقیرم که شهرستانم..
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
زمین و خونه ها زو یکی کنی همون شهرستان خونه شیک و راحتتر میخری و طلا و ماشینمیکی کنی ماشین بهتر میشه.پس خونه و ماشین مناسب ی زندگی متوسط میشه.فقط حقوقت کمه
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
بدبخت که نه همبن که خونه دارن سقفی بالا سرشونه اما اگه بخوای کلی مقایسه کنی بله با سرانه های امسال درامد زیر ۵۰ میل در ماه زیر خط فقر محسوب میشن که البته تو نی نی سایت شما نائب ایلان ماسک هستید
اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ، که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️. از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️