2821
2789

دکتر گفت اگه بهتر نشدن و اسهالشون بهتر نشد باید بستری بشن،تو رو خدا دعا کنید😭دو سالشونه،خدایا اگه من گناهکارم منو تنبیه کن،این بچه ها تمام دارایی منن😭😭

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

انشاااااالله که زودی خوب میشنیه نذر کوچیک بکن براشون

انشالله پناه برخدا😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم🥺 انشاالله ک هرچه زودتر خوب میشن، میفهمم استرس داری و نگرانی ولی این حجم از بیتابی و بیقراری کمکی‌ بهت نمیکنه ک... آروم باش انرژی داشته باشی‌ بهشون‌ رسیدگی‌کنی 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
انشاااااالله که زودی خوب میشنیه نذر کوچیک بکن براشون

چشم حتمااا عزیزم😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم🥺 انشاالله ک هرچه زودتر خوب میشن، میفهمم استرس داری و نگرانی ولی این حجم از بیتابی و بیقراری ک ...

دارن آب میشن حالم بده اشکام بند نمیاد بخدا نمیتونم آروم باشم😭😭بچم زخم شده از اسهال،چقدر من بدم چقدر من سنگم بچم جیغ میزنه هیچ کاری از دستم بند نمیاد😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یوموگی و پلانتاژل دادی دم نوش بابونه دادی

دیشب بازم بردمشون بیمارستان،دکتر اونجا گفت همون کیدی لاکت زینک بدی کافیه،دیروز دو ساشه اونو داده بودم،دم نوش بابونه از عطاری بگیرم؟دم کنم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو اپلیکیشن پزشکت فوق تخصص گوارش هست آنلاین ویزیت میکنه به اون بگو دارو های قوی میده اگر تب نداره استفراغ ندارهدفقط اسهال پرزای رودشون از بین رفته با دارو اوکی میشه 

تو اپلیکیشن پزشکت فوق تخصص گوارش هست آنلاین ویزیت میکنه به اون بگو دارو های قوی میده اگر تب نداره اس ...

هم استفراغ دارن هم تب،استفراغشون اندانسترون دکتر داده،امپولم زد بهتره،اما امان از اسهال و دل‌پیچه،تبشون با استا کنترل میکنم،انتی بیوتیکم مترونیدازول ۱۲۵ میدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دارن آب میشن حالم بده اشکام بند نمیاد بخدا نمیتونم آروم باشم😭😭بچم زخم شده از اسهال،چقدر من بدم چقد ...

الهی بمیرم‌ طفلکم 🤕

محلول ORS داد دکتر؟ 

سوپ، آب برنج، آب هویج، آب فراموش نشه برای جبران کمبود آب 

موز، سیب رنده شده، برنج سفید، مرغ آبپز، نان تست و ماست پروبیوتیک، اینا رو بده بخورن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

[QUOTE=402189654]دیشب بازم بردمشون بیمارستان،دکتر اونجا گفت همون کیدی لاکت زینک بدی کافیه،دیروز دو ساشه اونو داده بود یه وقت بگیر پیش فوق تخصص گوارش بیمارستان دوتا بچه سخته آخه عزیزم منم‌بچم‌مریضه تبش پایین نمیاد درکت میکنم‌

الهی بمیرم‌ طفلکم 🤕محلول ORS داد دکتر؟ سوپ، آب برنج، آب هویج، آب فراموش نشه برای جبران کمبود آب موز ...

خدا نکنه

اشتها ندارن خدا شاهده به زور شیر میدم،فقط میگن آب بده،شکم خالی تهوعشون میگیره😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=402189654]دیشب بازم بردمشون بیمارستان،دکتر اونجا گفت همون کیدی لاکت زینک بدی کافیه،دیروز دو س ...

خوردیم به تعطیلات اگه تا امروز بهتر نشدن حتما یکاریشون میکنم،از شنبه صبح اینطورن😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا نکنهاشتها ندارن خدا شاهده به زور شیر میدم،فقط میگن آب بده،شکم خالی تهوعشون میگیره😭😭

الهی ک هرچی‌زودتر خوب بشن، بچه‌ها‌خیلی مظلومن

من دخترم سه‌ ماهشه فردا باید واکسن بزنه از الان بغضم گرفته و ناراحتم