2777
2789
عنوان

اونایی که اینجا فحشای رکیک خیلی بد میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 37 پست
منم همینطور هرفحشی بدم فحش ناموس نمیدم چون خودمم ناموس دارم ورو ناموسم غیرت دارم

باور میکنی حالم بد شد فحشای اون تاپیک رو خوندم دیگه دلم نمیخواد بیام سایت

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

یه اکیپ معروف هستن همیشه تو پربازدیدن یکیشون که ۳۰۰ تا کاربری داره به من بی جهت فحش ناموسی داد اتفاق ...

اره خیلی هم بی شخصیتن

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باور میکنی حالم بد شد فحشای اون تاپیک رو خوندم دیگه دلم نمیخواد بیام سایت

من دل پیچه گرفتم از این همه بیشخصیتی

کلا از ادمایی که به ناموس فحش میدن متنفرم وحالم بهم میخوره

من دل پیچه گرفتم از این همه بیشخصیتیکلا از ادمایی که به ناموس فحش میدن متنفرم وحالم بهم میخوره

منم متاسفم واقعا

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

بغل خونمون پارکه انقدر این فحشارو از میشنوم از دخترها وپسرها حالم بد میشه از این بیغیرتی

متاسفانه اوضاع خیلی خرابه ولی آدم دیگه از یه خانومی که حوالیه ۳۰ سالگیه و مادره بیشتر توقع داره تا دختر پسرای کم سن تر

متاسفانه اوضاع خیلی خرابه ولی آدم دیگه از یه خانومی که حوالیه ۳۰ سالگیه و مادره بیشتر توقع داره تا د ...

اره دقیقا