2777
2789
عنوان

اگه مهمون یهویی بیاد خونتون

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 55 پست
واقعا میخوام بدونم چی پختی

هیچی سریع قیمه سرخ کردم با گوجه و سیب زمینی

حالا خودمم خسته از سرکار اومده بودم ینی له لهه…

کلا سعی کن اخر شبا یه دستی به خونه‌ت بکشی دیگه اونقدر اذیت نمیشی یا روزای تعطیل دو سه ساعت تمیزکاری کنی

اها گفتی سفارش دادین؟

ن بابا خودم درست کردم  برنج درست کردم  خونه رو ک پر از پتو و بالش و اسباب بازی بود پاک کردم بعدش اماده شدم و کباب درست کردم

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی سریع قیمه سرخ کردم با گوجه و سیب زمینیحالا خودمم خسته از سرکار اومده بودم ینی له لهه…کلا سعی کن ...

قیمه؟خورشت قیمه؟

یا منظورت اینه  گوشت قیمه ای سرخ کردی؟

معمولا خونه مون ریخت و پاش نیست ولی اونطوری هم نیست که مهیای کامل اومدن مهمون باشه

ولی از نظر من و همسرم کسی که میتونه یهویی بیاد خونه آدم یعنی خیلی باهم راحتیم و یکم ریخت و پاش خونه یا مثلا نداشتن میوه و شیرینی یا داشتن یه شام ساده برای هیچ کداممون مهم نیست و قصد مهمتر در کنار هم بودنمونه

کلا هم مهمون دوست دارم با اینکه یه شاغل تمام وقت هستم و الان هم سر کارم

معمولا خونه مون ریخت و پاش نیست ولی اونطوری هم نیست که مهیای کامل اومدن مهمون باشهولی از نظر من و هم ...

کاش منم اینجوری بودم 

من واسه اومدن خانواده خودمم امادگی ندارم 

اونام نمیان با اینکه خیلی تعارف میکنیم ،فک میکنم اونام فهمیدن مهمونی گرفتن برام سخته 

برای غذا که حتمااا باید خبر بدن منظورم فقط در حد چایی و میوه بود،من امادگی دومیم ندارم

ما نمیدن هرچی هم میگیم اومدین خوش اومدید اما خبر بدید شاید غذا به اندازه خودمون درست کردیم یا اصلا میان وعده خوردیم دیگه میل نداشتیم ناهار یا شام درست کنیم خودمون شرمنده میشیم فایده نداره میگن ما اینجور راحتیم

برای اون که فقط مشکل اتاقهاست خصوصا اتاق خودم چای که همیشه هست میوه هم یه عادت خوبی داریم تو خونه تموم نمیشه خورده ریز پذیرایی هم هفتگی میخریم

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

خونم که همیشه تمیزه و مرتب. حتی نصف شبا هم تمیزه وسواسم. اما غذا🥲 اصلا آمادگی مهمون یهویی ندارم گند میزنم

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم

من اغلب خونه مون تمیز نگه میدارم

اما واقعا سخته 

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣3️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی و ورزشکار 🏸💖 😇. دانش آموخته حسابداریم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.

نه بابا آمادگی کجا بود 

انگار بمب ترکیده تو خونه

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

خونه ام برق نمیزنه .ولی هر روز مرتب می کنم و جارو.مهمون هم بیاد میرم مانتو میپوشم .کلا مهمون دوست دا ...

منم مهمون دوست دارم اما از بس همه چی گرونه هزینه هاش اذیت کننده است

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

سعی میکنم‌مرتب باشم ولی از مهمون یهویی اصلا خوشم نمیاد چون زشته اینطوری بیان حالا اگه خانواده بود حرفی نبود 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
منم مهمون دوست دارم اما از بس همه چی گرونه هزینه هاش اذیت کننده است

خیلی بخدا من ک کار میکنم ب هیچ جا نمیرسم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹