2777
2789
عنوان

مهم حقه نی نی سایتی ها❌❗

102 بازدید | 9 پست

سلام دوستان عزیز لطفاً اگه می‌تونید بقیه رو هم تگ کنید تا گول این حقه هارو نخورن 

من تقریبا سه ساله تو نی نی سایتم و دیدم مثلاً یکی میخواد بینی عمل کنه یهو سه چهار نفر میریزن تو تاپیک که من پیش این بینی مو عمل کردم و راضیم و فلان بعد همشون شماره ویا آیدی یه دکتر❗

یا فااالگیر و اینا بعد دیدم که خیلیا هم گول میخورم متاسفانه 

❌و دراین باره هم استوری یه دکتر رو تو اینستا دیدم که  دوتا خانم بهشون مراجعه کردن بودن و بهشون پیشنهاد داده بودن به ازای این مقدار پول توی نی نی سایت تبلیغشونو میکنن❌

لطفاً هوشمندانه رفتار کنید و گول این شیاد هارو نخورید

مثلاً یه خانم میخواد بینی شو عمل کنه و ممکنه دکتری که اون افراد معرفی میکنن اصلا تو کارش ماهر نباشه و بینی اون خانم خراب بشه و هزاران مورد دیگه

و دیگه اون موقع کسی جوابگو نیست چون اون فقط به فکر پولشونن

دوستان میلی جایزه دعوت داره میده 😍😍😍

ده سوت معادل110 تومان

توی بازار برو برنامه میلی گلد رو دانلود کن یا سرچ کن میلی تو گوگل

کد معرف

milli-ftei8

رو وارد کن

و هدیه دعوت بگیر

حتما کد رو بزن

milli-ftei8

milli-ftei8

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون خانم عقل داره می‌ره مطب نمونه کارهای دکترارو میبینه از چهار نفر واقعی می‌پرسه ببینه راضی هستن یا نه 

نه اینکه تو مجازی اعتماد کنه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
متأسفانه خیلیا گول میخورن

دیگه کسی که از قدرت عقلش استفاده نمیکنه همون بهتر بیفته تو تله 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️