2777
2789

شام درس نمیتونم ظرف هام نمیشورم خونه پر آشغال شده  نظافت نمیکنم دستشویی نشستم حموم داغون زرد شده دیگه دست دلم به کار نمیره کمکم کنید صبح شوهرم کلی فوشم داد داد زد دعوا کردیم لباس نداشت بپوشه البته اینم بگم روزی یک بار لباس عوض میکنه هرروز بشدت روی خودش حساسه  ازش متنفرم گوشت برنج تموم شده میگه پول ندارم بخرم ی چیز دیگه درس کن منم هیچی درس نمیکنم میاد خونه هیچی شام نداریم صبحانه بهش نمیدم محلش نمیدم ولی برای بچه ها ی چیزی درس میکنم میخورن. دوستان شوهرم به ناراحتیام اهمیت‌ نمیده چند روز سر رمز گوشی تو خونه ما سردی دعواس  خودم هیچی از گلوم پایین نمیره  😭😭😭😭😭 بدترین حال دنیا رو دارم کمکم کنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بی حس بدنم دست خودم نیست روحیه ام داغونه

منم حال روحیم افتضاحه چندروز پیش متوجه خیانت همسرم شدم

ولی خونه زندگیو ول نمیکنم،چون اگه نامرتب باشه حالم 100 برابر بدتر میشه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بی حس بدنم دست خودم نیست روحیه ام داغونه

درکت می کنم عزیزم.اما وقتی همه این تمیزکاریها رو انجام بدی و به خونه زندگی تمیز و مثل گلت نگاه کنی دست و دلت هم باز میشه.شاید شوهرت هم به خونه دلبستگی پیدا کنه.لااقل تو یه حرکتی یزن.بهتر از نشستن و دست روی دست گذاشتنه

درکت می کنم عزیزم.اما وقتی همه این تمیزکاریها رو انجام بدی و به خونه زندگی تمیز و مثل گلت نگاه کنی د ...

اون با ۳۳سن تازه یادش افتاده باشگاه بدنسازی بره  ۴سالی میشه رفیق باز شده  هفته یکی دو بار آرایشگاه میره  جوری لباس میپوشه انگار پسر ۲۰ساله اس حالم ازش بهم میخوره

اون لج کرده انقدر گریه کردم گفتم شک داغونم کرده رمز گوشیت بگو چرااا نمیده چه دلیلی داره؟؟؟

اون هم لج کرده.نود درصد مدا اختلال خود شیفتگی دارن.حتما به غرورش بر خورده.چی بگم نمیشه صددرصد گفت که داره خیانت می کنه

اون با ۳۳سن تازه یادش افتاده باشگاه بدنسازی بره ۴سالی میشه رفیق باز شده هفته یکی دو بار آرایشگاه م ...

تو هم به خودت برس خوبه که زن و شوهر خوشتیپ باشید 

توی روحیه بچه هاتونم تاثیر داره 

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹