2777
2789

سلام یه مشاوره کوچیک خاستم ازتون  ممنون میشم جواب بدین 

من از خانوادم دورم ازدواج کردم فعلن خونع مادر شوهرم هستم 

شوهرم خیلی خوبه لب تر کنم برام کم و کسر نمیزاره خیلی خوبه خیلی برام تلاش میکنه دوستش دارم زیاد مادر شوهرم همش شوهرمو میکشونه یه جایی باهم پچ پچ میکنن من همیشه فکرم هزار جا میره 

و علاوه بر اون همسرم خانواده شو بوس و بغل میکنع و منو نادیده میگیره 

بهش هم‌گقنم هروقت میای خانوادتو بوس و بغل میکنی
منو اونجا نادیده میگیری من دلم میشکنع و همش به بی کسی خودم فکر میکنم به این فکر میکنم چرا خانوادم نیستن به این فکر میکنم چرا اینجا اومدم
به این فکر میکنم کاش بتونم از اینجا برم

بعد بهم گفت :یعنی من حق ندارم پدر مادرمو تا آخر عمر بغل کنم

منم بهش گفتم وقتی بغلشون کن بوسشون کن من اونجا نباشم 

به نظرتون حق با کیه 

با این حرفا داری خودتو از چشمش میندازییییی یکاری می‌کنی دیگه لب تر کردی سوزن برات جا ب جا نکنه

ب روی خودت نیار اصنننن محبت کن به همسرت 

جلوی همسرت ب خانوادش هم محبت کن بزار علاقه تو رو به اونا ببینه بیشتر وابسته میشه و محبت می‌کنه بهت 

جان منی❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با این حرفا داری خودتو از چشمش میندازییییی یکاری می‌کنی دیگه لب تر کردی سوزن برات جا ب جا نکنهب روی ...

اخه میدونی من خیلی ساده ام هرچیز ریزو درشتو میام بهش میگم دست خودم نیست عادت کردم سیاست ندارم

به نظرت الان چیکار کنم

دیگه این حرفو نزن جلوش کار بدی ک نمیکنه فقط ت حساس شدی 

قبل اینکه همسرت بیاد برو برو تو آشپزخونه ک ببینه کار میکنی یا ب خانوادش محبت کن قشنگ حرف بزن ببینه اهمیت میدی بهشون و دوسشون داری 

جلوی شوهرت خودتو عزیز کن

ب همسرت خیلی محبت کن قربون صدقش برو بزار این دوست داشتنش نسبت بهت بیشتر بشه

سیاست داشته باش با این حرفا زندگیتو خراب نکن شوهرتو سرد میکنیا

جان منی❤️