koshkele مدیر استارتر عضویت: 1403/11/08 تعداد پست: 13 عنوان خسته شدم دیگه شما کمکم کنید 49 بازدید | 7 پست هستین؟ 1404/09/03 | 10:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eshghemani عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 4034 بله زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که میتونه آرومت کنه همینه و بس
koshkele مدیر استارتر عضویت: 1403/11/08 تعداد پست: 13 در چه مورد همه چی دیگه از خودم بدم میاد از بچگی جوش داشتم پوستمم سبزه هست لکه جوش ها هم مونده هرکی میبینه میگه چطور تحمل میکنی هم هر روز میگن دیگ نمیشه هر کاری هم کردم نرفتن شما نظری ندارید
خورشیدخاکستری عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 2383 همه چی دیگه از خودم بدم میاد از بچگی جوش داشتم پوستمم سبزه هست لکه جوش ها هم مونده هرکی میبینه میگه ... باید چند مدل ژل شستشو و فوم و صابون امتحان کنی ببینی کدوم بهت میخورهمن صابون سالیسیلیک اسید میزنم با تونر پوست چرب دیپ سنس
koshkele مدیر استارتر عضویت: 1403/11/08 تعداد پست: 13 باید چند مدل ژل شستشو و فوم و صابون امتحان کنی ببینی کدوم بهت میخورهمن صابون سالیسیلیک اسید میزنم با ... من فوم درمالیفت با هیدرودرمو زدم صابون درمالیفت هم زدم .ترتینوئین زدم . کلیندومایسین زدم . فائزه زدم . شوینده پوست زدم . صابون ام جی . اریترومایسن . راکوتان خوردم .
خورشیدخاکستری عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 2383 من فوم درمالیفت با هیدرودرمو زدم صابون درمالیفت هم زدم .ترتینوئین زدم . کلیندومایسین زدم . فائزه زدم ... هیچ کدوم اثر نکرد؟من فقط محصولات نواکنه و دیپ سنس میزنم بقیه بهم نمیسازه برام بی فایده هستن
koshkele مدیر استارتر عضویت: 1403/11/08 تعداد پست: 13 هیچ کدوم اثر نکرد؟من فقط محصولات نواکنه و دیپ سنس میزنم بقیه بهم نمیسازه برام بی فایده هستن نه یه هفته دیگه هم عروسی پسر عموم هست حالم خیلی خرابهه