2777
2789

از صبح سرم گیج میره فقط صبحونه شوهرمو دادم خونه هم بهم ریختس نمیتونم جمع کنم 

یکم دراز کشیدم حالم خوب شع مثلا 

مادرشوهرمم بی هوا یهو درو باز میکنه میاد تو بخدا از ترس میپرم هوا 

اه گندش بزنن این زندگیو

عصابم بهم ریختس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخییی عزیزم منم دوازده سال شرایط زندگی تو رو داشتم، کاملا درکت میکنم خیلی بده خیلی اعصاب خرد کنه... خدا صبرت بده 

اگر میتونید از نزدیک خونشون جابجا بشید برید دورتر زندگی کنید

منم جابجا شدم که یکم زندگیم به آرامش رسید

تو چطور راضی کردی؟والا پرو تر از این حرفان من بیشتر خجالت میکشم تا اونا

والا منم 40 روز رفتم قهر مهرمو گذاشتم اجرا دید دارن ماشینشو و اموالش رو میخوابونن اومد معذرت خواهی منم شراط گذاشتم باید جابجا بشیم، اونم قبول کرد، دیگه برگشتم خونه حدود یک ماه بعد جابجا شدیم

خیلی از مشکلات برطرف شد حتی رابطه ام باخانواده ش و حسم بهشون خیلی بهتر شد الان رابطه ی خوبی دارم باشون

نزدیکی اصلا خوب نیست اونم وقتی حریم ها رو رعایت نکنن

والا منم 40 روز رفتم قهر مهرمو گذاشتم اجرا دید دارن ماشینشو و اموالش رو میخوابونن اومد معذرت خواهی م ...

خوشبحالت 

من همین شکلی میمونم تا اخر عمر 

جوونیم،زندگیم داره با پوچی میگذره💔🙂

خوشبحالت من همین شکلی میمونم تا اخر عمر جوونیم،زندگیم داره با پوچی میگذره💔🙂

با همسرت صحبت کن یه بهانه ای جور کن، ولی نگو بخاطر مامانت میخوام از اینجا برم چون مردا سر مادرشون حساسن

در خونت رو هم قفل کن یهویی نیاد داخل، اگر کلید داره قفل چفتی از پشت به در بزنید اونو ببند نتونه باز کنه

خونمون اپارتمانی نیست و نیازی ب کلید نیست ی جا زندگی میکنیم حیاطمون یکیه

خب باشه دلیل نمیشه.درو از داخل قفل کن ..داداشم با بابام تو یه  حیاط زندگی میکنن با وجودی که همیشه کلید بیرون در خونه شه.ما در می‌زنیم و اجازه میگیریم تا وارد حریم خصوصی زن داداشم و داداشم بشیم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏