تو عکس دوم تو امضام گذاشتم بچه ها یعنی همه واجبات میتونه رعایت کنه مثلاً نماز روزه اینارو میخونه به اهل بیت هم خیلی اعتقاد داره دعا برای امام زمان هم میکنه ولی حجابش اینطوریه البته اینو مثال گذاشتم روی باسنش رو میپوشونه مانتوعه به حوریه باطنش مذهبی هست ظاهرش غیر مذهبی این دختر چه کنه با همه چیز دینش کنار اومده جز همین بخث حجاب براش خیلی سخته این جون کندن اون دختره هم خودمم البته به نامحرمم سعی میکنم اصلا نگاه نکنم یا دست اینا نمیدم اصلا بهشون خیلیم حضرت زهرا رو دوست دارم اونم منو دوست داره ولی میترسم یه وقتی اینقدر به این مدل حجاب ادامه بدم اونو ناراحت کنم از همه مهم تر حرف خدا زیر پا گذاشتم
دقیقا چون شوهر نداری نمیفهمییه سری چیزا غریزه و ذاته درسته باید کنترل بشه، ولی تو داری برای اونا سخ ...
همه دلیل هایی که گفتی مسخره بودن و بی منطق دیگه آدم جلو پاس رو که نگاه میکنه تو میله بره یعنی چی بعدشم شمال شما برین جایی بشینین تو طبیعت که کسی دورتون نباشه خدایی چه دلیل های مسخره ای آوردی بعدشم همه زنا که لخت نیستم یعنی شوهر شما با دیدن جلو مو کسی تحریک میشه؟ والا من هر مردی دیدم عاشق زنش هست اصلا ندیدم نگاه کنه مگر اینکه ذاتا هیز باشه ببخشید وقتتون رو گرفتم یا علی
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ببین بحث منم همینه نمیتونم با این کنار بیام همه احکام پشتش منطقی هست درسته؟ خوب مردی که عاشق زنش باش ...
مطمئنن باش اینم دلایل منطقی زیاد داره...قطعا اینو شنیدی که تا میگی حجاب بعضیا عبارت زشت "تحریک" رو میارن و گارد میگیرن..ولی حقیقت ثابت شده اس که ذهن و جسم مرد و زن در برابر نگاه مثل هم فیدبک نمیده و مردها از طریق نگاه تحریک میشن و خیلی چیزهای دیگه که این فقط یکیشه..
مطمئنن باش اینم دلایل منطقی زیاد داره...قطعا اینو شنیدی که تا میگی حجاب بعضیا عبارت زشت "تحریک" رو م ...
خوب ببین لباس تحریک آمیز یعنی قسمت سینه و باسن و اندام اولا من اسکینی هستم اندام خاصی ندارم مو هست دیگه با شلوار ولی خوب خودمم میدونم با حجاب باشم خیلی بهتره ولی نمیتونم به خدا عذابه برام خیلی زشت میشم انگار ایشالله خدا قشنگیش رو تو دل من بندازه
یعنی چی این یکی خیلی سخته برام خواهر یعنی عین جون کندنه حجاب برام امیدوارم خدا منو ببخشه ولی وقتی می ...
حالا واجب نیست چادر سر کنی میتونی مانتو بلند و شلوار غیر جذب و پوشاندن موهات حجابت رو کامل کنی سعی کن یه ذره یه ذره تغییر ایجاد کنی نه اینکه ناگهانی کل استایلت رو تغییر بدی که تو ذوق اطرافیان و خودت بخوره و بقیه حس بدشون رو بهت منتقل کنن