2777
2789
عنوان

چرا دلم باهاش صاف نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 32 پست
بذر خداگونگی در همه ما وجود دارد این بذر را باید رشد دهیم تا خدا گونه شویموجود خیر است عدم شر حالا ک ...

اسم دین میشنوم عصبی میشم

اگه از این به بعد تاپیک منو دیدین اصلا نیاین

ممنون

بارونو دوس دارم🌱
گفتم مثلا مهربون شدهولی نمیشه من بهش فکر نکنم

ببین گذشته رو باید از قلبت پاکسازی کنی

نامه بنویس بسوزون 

منم بابام عصبی بود اینکار مشاوره بهم گفته دارم انجام میدم

صندلی خالی تصور کن داری حرفات بهش میزنی

اینجوری خشمت تخلیه میشه 

نامه بنویس سریع بسوزون 

مقایسه کردن خود با دیگران: یکی از کارایی که حتما باید ازش دور باشین، مقایسه کردن خودتون با همکلاسیا و اطرافیانتون و بقیه هستش❌این کار واقعا اشتباه هستش چون توانایی ها، شرایط، سطح علمی، معیارای علمی، نوع یادگیری و قدرت یادگیری آدما با هم خیلی متفاوته❗️همونطور که در ویس های قبلی گفتم، بهترین نوع مقایسه، مقایسه خودتون با گذشته تونه، یعنی پیشرفتتون رو طی گذر زمان مقایسه کنید با قبل که این کار باعث بالا رفتن اعتماد به نفس تون هم میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسم دین میشنوم عصبی میشماگه از این به بعد تاپیک منو دیدین اصلا نیاینممنون

خواهش میکنم 

هر وقت خودت آروم شدی پیام بده 

فقط بدون مثل شما حداقل ۵۰۰ نفر فقط در همین سایت به من مراجعه کردن و خوب شدن 

پیروز و بهروز باشید

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

نمیشه اخه نمیشه

همینکه میگی نمیشه بیخیال باشی خب مشخصه خودتم آدم حساسی هستی   این میتونه خیلی برات اذیت کننده باشه همیشه  چون دنیا پر از رفتارهاییه ک طبق میل ما نیست و ما مجبوریم تحملشون کنیم  پس اگ بیخیالی رو توی خودمون تقویت نکنیم براحتی تبدیل به یه آدم پرخاشگر و عصبی و افسرده و منزوی میشیم  ک یا باید کلا بریم جایی زندگی کنیم ک به دوراز انسان و اجتماع باشیم یا همیشه غمگین و ناراحت از رفتار دیگران  و انرژی باقی نمیمونه تا از درون شادباشیم