2777
2789

من 18هفته و چهار روز وقت دارم مریضم نمیتونم برم میشع بزارم بیست هفته تموم برم

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همون ۱۸ هفته رفتم دیرتر نرو

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

اگ رفتی چرا وپرت بهت گفتن باور نکن به همه میگن

مثلا چه چرت و پرتی از خودشون که الکی نمیگن هرچی ببینن میگن تو آنومالی اندام های بچه رو مورد بررسی قرار میدن الکی که نمیتونه بگه مثلا ستون فقرات مشکل داره چون واضح هست

نه سونوی آنومالی و سونوی ان تی یه تایم طلایی دارن و سعی کن هیچ جوره از دستش ندی الان یادم نیست تایم ...

دعا کن بهتر بشم بتونم برم خیلی حالم بده

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگ رفتی چرا وپرت بهت گفتن باور نکن به همه میگن

من هنوز نرفتم و فقط آزمایشش رو دادم. گفتم ریسک سندروم زده. با وجود اینکه نه ازدواج فامیلیه نه سابقه سندروم توی فامیل داریم... فعلا رفتم سلفری دادم. منتظرم ببینم جواب اون چی میشه‌ . خدا به سونو آنومالی من رحم کنه یه چی ازش درنیاد.. 

دوران بارداری، چه دوران پر استرسیه 

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من هنوز نرفتم و فقط آزمایشش رو دادم. گفتم ریسک سندروم زده. با وجود اینکه نه ازدواج فامیلیه نه سابقه ...

نه سونوی ان تی نه سلفری هیچ کدوم صد در صد نیست کاش همون مستقیم آمینوسنتز میدادی و خیال خودتو راحت میکردی 

من هنوز نرفتم و فقط آزمایشش رو دادم. گفتم ریسک سندروم زده. با وجود اینکه نه ازدواج فامیلیه نه سابقه ...

اصلا نگران نباش حرف من یادت نره  نوزاد منو گفتن مشکوک ب سندروم دان و باید یک هفته ای سقط بشه  وووووووو چقدر گریه کردم چقدر استرسم دادن ۱۷میلیون گرفتن  اب از دور ناف کیسه جنین برداشت باعث شد اب کیسه کم بشه وبچه سوراخ قلب  و ضربان نامنظم بخاطر استرسها بگیره والان   مشگل قلبی و مصرف دارو  دارن انشالله از خدا میخوام خوب خوب بشه ب دعای شما  فقط بدون  هیچی حالی بعضیاشون نیست نترس  توکل برخدا کن بچه من سالم سالم بود اما نوع گفتن اونا باعث شد در حد سکته بمیرم و قلب بچم اسیب دید  یادت باشه خدا مواظبشه 

مثلا چه چرت و پرتی از خودشون که الکی نمیگن هرچی ببینن میگن تو آنومالی اندام های بچه رو مورد بررسی قر ...

بالا توضیح دادم دوست داشتی بخون  چنان ب من گفتن باید بری ازمایش بدی ک تا ساعت یک شب  ازمایشگاه بودم  کلی هزینه کردم  دوتا راه جلو من گذاشتن یا اجازه میدی اب دور جنین از نافت بکشیم ازمایش کنیم  عواقبشم پا خودت یا  از یک هفته بگذره اجازه سقط دادگاه بهت نمیده ویک عمر بابد بچه سندرمی رو بزرگ کنی   از این بالاتر چی میخوای  یک شب نمونه اب جنین بدن دستت وبگن ببر ازمایشگاه اگه دکتر نبود نمونه رو بده نگهبان  بزاره یخچال اینقدر زنگ زدم تا همسایه ازمایشگاه در باز کرد گفت نیستن رفتن مرخصی  التماس ک ما از شهر دیگه امدیم نمونه اگه ببریم وفردا بیاریم فاسد میشه ازمون گرفت گذاش یخچال خونشون دمای ۳۰ درجه  جالب اینجاس زنگ زد از دکتر اجازه گرفت وموبایلشو داش فردا زنگ زدن گفتن ۴ساعت وقت داری ۱۲میلیون بزنی بحساب تا سریع اورژانسی نمونه ازمایش بشه  کلا ۱۷میلیون تیغ زدن گفتن سالمه   من موندمو زجری ک از استرس جواب کشیدم  کافیه یا بازم بگم

بالا توضیح دادم دوست داشتی بخون چنان ب من گفتن باید بری ازمایش بدی ک تا ساعت یک شب ازمایشگاه بودم ...

ساعت ۱,شب  چرا باید انجا مملو از زن باشه ومرداشون داخل پله وراهرو  همه گریون نگران داغون منتظر نمونه گیری  ک دکتر نفهم گفته  مشکوک برسندروم دان خدا ازشون نکذره