2777
2789
عنوان

رفتم قهر خونه بابام اومدن دنبالم

6230 بازدید | 216 پست

شوهرم از روزی که بچم به دنیا اومده دست بزن پیدا کرده و سر هیچ و پوچ منو میزنه همیشه سر مامانش منو میزنه میگه بهش بی احترامی کردی

چند شب پیش سر همین موضوع گرفت منو زد بعد به خونوادم هی بی احترامی کرد هیچی نگفتم بعد نیم ساعت به بهونه بازی بچه رفتم بیرون از خونه رفتم خونه بابام همون شب داییمو واسطه کرد اومد دنبالم

بابای من سر عقد بهمون ماشین هدیه داده از دیشب که یکم باهم حرف میزنیم میگه باید ماشینو ببری پس بدی منم دیگه خونه بابات نمیام هفته ای دوبار برا خودت برو من نمیام اونا هم نیان اگه نه بهتره جدا شیم

انقددددد سیاست داره انقد عوضیه تو جمع و اجتماع خودشو جوری نشون میده همه روش قسم میخورن ولی بخدا تو خونه یه حرفایی چه به شوخی چه جدی به ادم میزنه که اون لحظه بهم کارد بزنن خونم درنمیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازش فیلم بگیر اینجور مواقع اینجور آدما از فیلم می ترسن

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

به نظرم ماشین رو بده پدرت بفروشه بزار بانک سودش رو برای خودت طلا بگیر.تا ادب بشه.به خانوادت هم بگو خودت تنهایی برو خونه خانوادت ..اصلا اهمیت نده و بدون استرس واعصاب خورد کنی زندگیت رو بکن..

چرا میگه ب مادرم بی احترامی میکنی؟بچت چند وقتشه؟

بچم به دنیا اومد من زائو اومد 50 روز موند خونم بلایی سرم اورد که خیلی طولانیه عجوزس کاری کرد مامانم 4 روز فقط موند پیشم

2 سالشه

بنظرم شوهرت قلق خاصی داره که هنوز کنترلش دستت نیومده.فعلا بگو باشع نه اونا نه ما تا آروم شه.با اینطور مردا لج کردن اوضاع رو بدتر میکنه.حالا که بچه هم داری سعی کن اخلاقش دستت بیاد تا با سیاست بتونی پیش بری.احترام خط قرمز مرداس.با احترام و سیاست میتونی رامشون کنی

من باید چیکار کنم؟😭

ماشین بزار پیش بابات بزار یکم اذیت بشه و بفهمه هر حرفی می زنه باید پای دردسر هاش بایسته

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

بگو ماشین خودم  هدیه بابام تو سوار نشو خونه بابامم نیا  به مامانت هم بگو شوهرم گفته نیاین هر چن سخته  ولی تو برو خونه بابات خونه مادر شوهرت نرو  هر چیم کفت کم محل کن بیشتر سختش میشه تا اینکه بخایی حوابش بدی داعو کنین

من باید چیکار کنم؟😭

اصلا بهش اصرار نکنی ها اصلا 

فک میکنه چه پخیه حالا نیاد مثلا 

بهم میریزه روابط خانوادگی تون؟! 

بهش بگو اوکی هرجور راحتی 

منم خونه مادرت نمیام اونا هم حق ندارن بیان 

ماشینم ماله خودمه ماله تو که نیست براش 

تصمیم میگیری دوس نداری سوار نشو 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕