2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بدون اب 3 روز 

بدون غذا تا 2 هفته میتونه زنده بمونه

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

حالا چرا میخایی بمیری

من یه بیماری دارم به اسم کولیت مال من در حال حاضر از نوع خفیف هست میتونم با داشتن روده بگذرونم دارو هم مدام مصرف میکنم منتها این بیماری حمله ایمنی به بافت روده هست میگم اگه دوباره ایمنی به روده ام حمله کرد و شدید شد تو این مرحله روده بزرگ رو خارج میکنن که زندگی رو شدیدا مختل میکنه یه خانم که کولیت داشت جراحی کرد ازش پرسیدم گفت با مصرف روزی ۶عدد لوپرامید ۷بار باید دستشویی بره

خب روشهای بدون زجری هم برا مردن هست غذا و آب نخوردن سخته چرا میخای بمیری از من وضعت بذاره ؟؟؟

اتفاقا روش عالی هست چون تا شب نشده  بهش فشار میاد و پشیمون میشه می‌ره غذاشو میخوره.روشای دیگه گاهی پشیمانی سودی ندارد 

من یه بیماری دارم به اسم کولیت مال من در حال حاضر از نوع خفیف هست میتونم با داشتن روده بگذرونم دارو ...

انشاالله که به اونجاها نرسه خدا شفا بده  نامید نباش خدا هوای بندهاش داره عزیزم 🙏🌹