2777
2789
عنوان

مشکل بیمارتونو بگین صلوات بفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب شدن لکنت دخترم😢

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

خوب شدن کمر و پشت مادرم

خوب شدن صورت خواهرم

خوب شدن دست و صورت بابام

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

براتون حمد خوندم ان شاء الله خداشفاشون بدهبرای ماهم دعا کنید میخوان مغازمونو سر موضوع مسخره ای پلمپ ...

بخاطر چی

سرامیک یا کارت و اموزشی بهداشت یا تهویه یا روشویی یا شیب کف یا الوگی مواد غذایی

بخاطر چیسرامیک یا کارت و اموزشی بهداشت یا تهویه یا روشویی یا شیب کف یا الوگی مواد غذایی

همه چیزایی که گفتید اوکی مشکلی نداریم ساعت 12:5 که مشتری ها داشتن میرفتن بیرون اومدن تو گفتن چرا بازید 

برادرم سالهاست درگیره اعتیاده و پدرمو اذیت میکنه. دعا کنید برای رفع گرفتاری هر دوشون ممنونم ازتون ‌ ...

۱۰صلوات براشون فرستادم عزیزم

انشاا.. به حق این روز عزیز بیای تاپیک ترک کردنشو بزنی دوست عزیز

برای هرکدوم ۱۰تا صلوات فرستادم دوستم

ان شاالله عاقبتتون خیر و پر نور باشه

همه چیزایی که گفتید اوکی مشکلی نداریم ساعت 12:5 که مشتری ها داشتن میرفتن بیرون اومدن تو گفتن چرا باز ...

همچین چیری نداریم

مغازع تون چیه و از کجا اومده بودن بازرسی