2777
2789
عنوان

موهامو امشب رنگ کردم برا اولین بار نمی تونم با ظاهرم کنار بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 27 پست
ببین دوتا نکته خیلی مهمه رنگ رو دوست داشته باشی و رنگ بهت بیاد ( یعنی تناسب با رنگ پوست و چهره ات د ...

فک میکردم سنمو ببره بالا ولی برعکس اورد پایین با موی تیره انگار چهره ام خشن تر بود اما الان ن 

ولی خب تا حالا رنگ نکرده بودم عادت ندارم اصن کلی تغییر کردم 

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فک میکردم سنمو ببره بالا ولی برعکس اورد پایین با موی تیره انگار چهره ام خشن تر بود اما الان ن ولی خب ...

واقعیت خودت بهتر میدونی چرا این رنگ رو انتخاب کردی که حس خوبی ازش نگرفتی ولی خب تنوعی شده برات بزار یه مدت بمونه بعد خواستی عوض کن یا بزار خودش طی زمان خاصی به رنگ طبیعی موهات برگرده

رنگ قشنگیه مبارکه سعی کن ارایشی هم بکنی که بخوره به رنگ موهات کلی تاثیر داره

عه واقعا؟  بدبختی اهل ارایش کردنم نیستم

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

واقعیت خودت بهتر میدونی چرا این رنگ رو انتخاب کردی که حس خوبی ازش نگرفتی ولی خب تنوعی شده برات بزار ...

فک کنم همون بزارم بمونه ک ترکیب شه با رنگ طبیعی موهام 

عالیه که کنفی خیلی نازه مبارکه عزیزم

ممنون گلم

من چون تا حالا رنگ نکردم این تغییر برام انگار زیادی بود 

نمی دونم همه اینن یا من فقط اینطوریم

ممنون گلممن چون تا حالا رنگ نکردم این تغییر برام انگار زیادی بود نمی دونم همه اینن یا من فقط اینطوری ...

منم یادمه دقیقا اولین بار که لایت کردم مدام جلو آینه بودم همینو از خودم می‌پرسیدم🤗🤗🤗

چون گفتی رنگشو میدونم رنگ کنفی هم به موی کوتاه زیباست هم بلند هم به چهره سفید میاد هم سبزه

کلا خیلی خوشگله و حتما به دختر خوشگلی مثل تو خیلی بیشتر میاد

منم یادمه دقیقا اولین بار که لایت کردم مدام جلو آینه بودم همینو از خودم می‌پرسیدم🤗🤗🤗چون گفتی رنگش ...

وای عزیزم مرسی بابت کامنتت 😍کلی ذوق کردم اصلا حالم بهتر شد 

مش کنفی رو زمینه مشکی

منم دو سال پیش اینطوری رنگ کردم برا من یلی روشن بود تقریبا یخی بود رو زمینه مشکی بعد اینکه ریشه موهام دو سه سانت رشد کرد یه خورده بهتر شد اولاش یه جوری بود عادت نداشتم الآنم که دیگه بلند شده موهام از شونه به پایینم اونطوریه 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

منم دو سال پیش اینطوری رنگ کردم برا من یلی روشن بود تقریبا یخی بود رو زمینه مشکی بعد اینکه ریشه موها ...

برا منم روشنه نسبت ب موهای خودم  این اولین و اخرین باری بود ک رنگ کردم کلا ادمی هستم با تغییرات تو ظاهرم نمی تونم کنار بیام