2777
2789
عنوان

لیدی میل

3879 بازدید | 27 پست

سلام خانمای گل.

عصر بخیر.

کسی از پودر لیدی میل تو بارداری استفاده کرده؟

تاثیری داده روی وزن جنین و سلامتی مادر؟

اطلاعاتی دارید ممنون میشم در اختیارم بزارید 

تاثیر که داره ! 

ولی من بوش میخورد به دماغم بالا می اوردم :/

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من یادم طعم توت فرنگیشم خوردم خیلی تاثیر داره روی توپولی نی نی من از ماه هشتمم خوردم تا روز آخر ماشالله بدنیا اومد هم قد هم وزنش خیلی خوب بود بعدش بچه ام سر مریضی لاغر شد

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند
تاثیر که داره !  ولی من بوش میخورد به دماغم بالا می اوردم :/

قابل خوردن هست؟

راستش من تو ماههای قبل وزن جنین خوب بود.

اما الان تو ماه ۸ خیلی تغذیه ام بهم خورده و حالم بد.

نمیتونم چیزی بخورم.

میگن لیدی میل مکمل رشد جنین و باعث رفع خستگی و... مادر میشه.

گفتم بخورم اگه تاثیر داره.

میترسم بچه ام آسیب ببینه تط تغذیه نامناسب من😐

بله من یادم طعم توت فرنگیشم خوردم خیلی تاثیر داره روی توپولی نی نی من از ماه هشتمم خوردم تا روز آخر ...

چند کیلو بود بچه اتون؟

دکتر گفت بخورید؟

توت فرنگیش خوبه؟

عزیزم دکتر منم سر بارداری بهم گفت بگیر هم روی وزن جنین تاثیر داری،هم اگر سزریانی باشی واسه شیرت عالیه،چون سزارین ها شیرشون دیرتر میادولی دکترمن گفت بامصرف این مکمل ازهمون اول شیر داری

قابل خوردن هست؟ راستش من تو ماههای قبل وزن جنین خوب بود. اما الان تو ماه ۸ خیلی تغذیه ام بهم خورده ...

فک کنم باعث اگزمای بچه میشه 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
چند کیلو بود بچه اتون؟ دکتر گفت بخورید؟ توت فرنگیش خوبه؟

دکتر گفت بهم 4کیلو 600بود طعمشو خودن انتخاب کردم موز داره شکلات داره خیلی چیزا داره

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند