2777
2789
عنوان

مادرم یقه دومادمون رو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر خواهرت میخواسته زایمان کنه مگه که نوع زایمان مشخص کرده برا زن بیچاره ، مردک شل مغز 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

شوهر خواهرت میخواسته زایمان کنه مگه که نوع زایمان مشخص کرده برا زن بیچاره ، مردک شل مغز

همینو بگو

از پول سزارین ترسیده حتما

بعضی مردا وقتا بی لیاقتن اه

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

نه عمان قانون تابعیت از طریق تولد ندارهشناسنامه ایرانی باید واسش بگیریم

اها انشالله به زودی حالشون خوب میشه

با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍

همینو بگواز پول سزارین ترسیده حتمابعضی مردا وقتا بی لیاقتن اه

اونی که پول داشته بره یه کشور دیگه زایمان کنه پول سزارین هم براش چیزی نبوده ، بعضی مردا کلا فاز همه چی دون بودن دارن و تو هرچیزی دخالت میکنن

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

اونی که پول داشته بره یه کشور دیگه زایمان کنه پول سزارین هم براش چیزی نبوده ، بعضی مردا کلا فاز همه ...

دقیقااا ماله منم میگ فقط طبیعی 

درصورتی ک من اصلا جون ندارم واسه طبیعی ب دنیا آوردن 

حساب دست دو نفره☺️درخواست دوستی ممنوع🚫

اونی که پول داشته بره یه کشور دیگه زایمان کنه پول سزارین هم براش چیزی نبوده ، بعضی مردا کلا فاز همه ...

اره خب نمیگم که نداره

میگم حتما خسیسی چیزی بوده ترسیده اینهمه پول بده 

درس عبرتی بشه برای بقیه مردا

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

دقیقااا ماله منم میگ فقط طبیعی درصورتی ک من اصلا جون ندارم واسه طبیعی ب دنیا آوردن

بگو هروقت خودت باردار شدی اونوقت طبیعی بیارش دنیا ، بعضیا نمیتونن‌ خب آخه چه اصراریه

اینکه حتما سزارین خوبه که اینطور نیست..اونم عارضه های خودش رو داره

از پارگی رحم و مثانه تا خون‌ریزی‌های وحشتناک وچسبندگیها..هر کدوم جای خودشون خوبی وبدیهایی دارن..مورد خواهر تون خیلی نادر هست 

انشالله که کوچولوتون کامل بهبودیشو بدست بیاره