2777
2789

۳ سال بود ی پسری رو دوس داشتم 

اون منو ندیده بود ولی من عاشقش بودم

دو هفته پیش فهمیده من ازش خوشم میاد 

۳۴ سالشه ...  امروز با پدرش تو ماشبن از جلو منو 

مامانم رد شد و بااباش نگه داشت  تا مارو برسونه

و کلی نگاه منو مامانم کرد پیره باباش 

بعد ما قبول نکردیم با سرمون گفتیم نه 

من میشناختمتشون مامانم نههه . 

مامانم میخواست سوار شه گفتم سوار نشوو شخصیههه

بابای پسره منو خوب میشناسه میدونم ب پسرش گفته

این فاطمس پسرشم داشت منو‌نگاه میکرد تا خواستم برگردم ببینمش  دستشو گرف یه جوری ک صورتش معلوم نشه و کمی هم لم داد تو ماشین 

چرا اینکار و کرد یعنی ازم خوشس نیومدهپپ؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۲۰

همون احساس کردم سنت پایینه

آخه تفاوتتونم زیاد میشه ک..

منم جوونیم عاشق بودم یاد خودم افتادم🤣

باباش چجوری میشناستت ؟ شاید باباش چیزی گفته درباره ات

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم

منم کراشم اینجوری بود تا وقتی من حواسم نبود  نگاش نمی‌کردم مثل چی زل میزد بهم همینکه من میومدم نگاش کنم یه جوری روشو برمیگردوند محل نمیداد انگار اصلا من اونجا وجود ندارم انگار دشمنشو دیده ولی الان شوهرمه، پسرا خیلی رفتارای عجیب غریبی دارن با این چیزا واقعا نمیشه تشخیص داد حسش چیه، یه چند وقت صبر کن اگه خوشش اومده باشه میاد جلو

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

باباش عاشقمه

آهان پس همووون

شاید یه چیزی گفته ب پسره ، خواسته یواشکی نگاهت کنه یا زیر نظر بگیره، یا حس حسادت ک بخوای مثلا زن باباش شی🤔🤔

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم