2777
2789
عنوان

دلم میخواد بمیرم بیاین

163 بازدید | 20 پست

یک دختر سه سال و هشت ماهه دارم که پدرمو درآورده با لوسبازیهاش ....ایقد لوسه ..ایقد بهونه گیره ایقد مارو میزنع ...بیش از حد لجباز .پدرمونو درآورده ..دلم میخواد بمیرم بقران ...چکار کنم 😭😭😭😭😭😭خستم کرده دیوونم کرده .خدایااااااا مرگ ....چکار کنم از لوسبازیاش کمتربشه

👩‍❤️‍👨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب خودت لوسش بار آوردی عزیز دلم  وقتی ک متولد شده لوس ک نبوده با بها دادن و یا ترس از گریه ب خواسته هاش رسیده الان دیر نیست جلوشو بگیر ک آینده سخت میشه نهایت یک الی دوساعت گریه میکنه ساکت میشه اماادامه دار بشه خوب نیست

خوب خودت لوسش بار آوردی عزیز دلم وقتی ک متولد شده لوس ک نبوده با بها دادن و یا ترس از گریه ب خواسته ...

آره بخدا حرفات کاملا درسته ...منو شوهرم از گل نازک‌تر بهش تا حالا نگفتیم براهمین سوارمون شده و اصلایچیزایی میگه آدم شاخ درمیاره

👩‍❤️‍👨
خوب خودت لوسش بار آوردی عزیز دلم وقتی ک متولد شده لوس ک نبوده با بها دادن و یا ترس از گریه ب خواسته ...

میشه بگین چطوری جلوی لوسبازیاشو بگیرم ...مصلا می‌خوام برم حموم نمی‌ذاره ...می‌خوام آشپزی کنم نمی‌ذاره ...می‌خوایم جایی برسم نمی‌ذاره ...کلا انگار اون شده بابا ننه یک ما .یکسره داره دستور میده ...هر چی تو میبینه میخره

👩‍❤️‍👨