مردم اینجا خیلی عجیب هستن!!!خصوصی ترین چیز هاشون و اتفاقات زندگیشون رو میان بازگو میکنن مثلا میگن فلان دوستم این کار رو کرده زشته یا نه آقاااا چیکار داری بیا اینجا بپرسی آخه!!میان میگن بابام دوس دختر داره مامانم ی جوریه و فلان و بیسار طرف میاد میگه رابطه دوستمو با نامزدش دیدم چیکار داری میای اینجا میگی؟مثلا ما چیکار میتونیم بکنیم؟؟
الان تو یه تاپیک قورمه سبزی بودم داشتن جر میدادن همو که ما ده تا تکه میندازم یکی میگفت ما پنج تکه میندازیم یکی میگفت الان میان میگن گوسفند میزنیم زمین اصلا یه وضعی
من اینجارو دوس دارم فارغ از تاپیکای دروغ و مردای زن نماش فضای جالبیه مردم از هر قشری و با هر فرهنگی اینجان. اینجا همون مردمی رو میبینی که روزانه تو خیابون میبینی فقط اینجا ماسکاشونو برمیدارن و خود واقعیشونن
واقعا نی نی سایتیا عجیبن میان در مورد تاپیک یکی دیگه تاپیک میزنن و میگن بقیه عجیبن
کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم. میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتیببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻