2777
2789
عنوان

زندگی عجیب نی نی سایتیا همه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 65 پست

شاید دوست و رفیق ندارن باهاشون حرف بزنن

البته شایدم درونگران نمیتونن با کسی ارتباط بگیرن و حرف بزنن حتی با خانوادشون 

تواز همانجا که بریده شده ی، سبز میشی. تا زمانی که به پختگی عقلی و ذهنی نرسیدی لطفاااا عاشق نشید و...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂😂

والا بخدا😂

طرف نوشته بود برا ۱۲ نفر چقدر گوشت بریزم نوشته بودن ده تکه یکی نوشته بود یکم دیگه پیش بری گوسفند میزنن زمین بعد یه کاربر دیگه ریپلای کرده بود میخوان ادای پولدارارو دربیارن بعدی نوشته بود دلیل نمیشه چون تو ندیدی بقیه نخورن خوش خوراکن و فلان در همین حد پوچ و بیشعورن

باربی_سایت🎀

تازه متوجه شدی اینجا شهر عجایب و تازه عجیب تر اینکه منطقی بخوایی نظر بدی توسط اکیپ در کمین مورد بازخ ...

اره واقعا تاپیک سیگار یادتون پنجاه نفرریختن رو من به همسرم میگفتم میخندید گفتم من ترو توصیف کردم گفتن چرا عادی سازی میکنی 

والا بخدا😂طرف نوشته بود برا ۱۲ نفر چقدر گوشت بریزم نوشته بودن ده تکه یکی نوشته بود یکم دیگه پیش بری ...

وای من خندم گرفت جدی😂

مردم همیشه دوست دارن همه مثل خودشون رفتار و فکر کنن عادیه😂

منو تو تاپیکای مربوط به نی نی ها تگ کنید:)

والا به خدا اگر حق با مرده هم باشه سریع میگن زن ستیزی طرف جنس خودتو نمیگیری بخوای بگی حق با تو نبوده ...

کلا عجیب و غریب 

من اینجا واقعا چیزایی دیدم برام خنده دار شده این موضوعات 

کسی داخل تاپیک گفته بود الان فکر کردی وضعیت مالی ات خوبه من برادرم هلدینگ داره 😐 و همین تازگی ها دیدم در به در دنبال استخدامی با مدرک دیپلم و خیلی از تاپیک هاشو داخل در بازدید دیدم در هر صورت تو هم عادت می‌کنی 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

وای من خندم گرفت جدی😂مردم همیشه دوست دارن همه مثل خودشون رفتار و فکر کنن عادیه😂

اره واقعا من اصلا شوک شدم داشتم نظراتو میخوندم هرچی رفتم جلوتر دارک تر میشد

خب ولی واقعا من بااون کاربرا ک نوشته بودن یکم دیگه گوسفند میزنن زمین هم نظر بودم خیلیا مشخص بود اغراق میکردن

باربی_سایت🎀

من اینجارو دوس دارم فارغ از تاپیکای دروغ و مردای زن نماش فضای جالبیه مردم از هر قشری و با هر فرهنگی ...

و راستش چون ادم خوده خودشه حس سبکی و خوبی به ادم دیت میده کخ اینجا کلی ادم بدون اینکه بشناسنت و ابروت بره همه حرفای نهان دلتو میخونن و باکی از پخش شدن نداره و اینکه ادم خودشه حس ازادی داره

اره واقعا تاپیک سیگار یادتون پنجاه نفرریختن رو من به همسرم میگفتم میخندید گفتم من ترو توصیف کردم گفت ...

من نبودم عزیز جان اما من اینجا خیلی قضاوت شدم خیلی راحت بهم گفتند شوآف می‌کنی در صورتی که زندگی ام بیام کردم و همیشه دلم میخواد کمک کنم و منطقی نظر بدم اما اینجا انگار شده سایت جمل جادو و خرافات و چگونه شوهر پیدا کنیم و این موارد سطحی 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

اره واقعا من اصلا شوک شدم داشتم نظراتو میخوندم هرچی رفتم جلوتر دارک تر میشدخب ولی واقعا من بااون کار ...

خیلی ها میان اینجا از عقده هاشون میگن باید شناسایی کنی و بگذری😂

منو تو تاپیکای مربوط به نی نی ها تگ کنید:)