2777
2789
عنوان

وضع مالیم خوب شده ولی هنوز به یاد بچگی گریه می‌کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 57 پست

اسی خیلیامون این روزارو گذروندیم یه چی بگم برا تورو چندنفرفقط دیدن برا من کفشم پاره پوره شده بود بدبختی این بود همون سال گرفته بودم و امکان نداشت کفش جدید بگیرن تازه کفش خریدنی دو سه انگشت بزرگتر برامون کفش میگرفتن که چندسال استفاده کنیم اون کفش همون سال اول بود که قسمت جلوی کفشم دوختش باز شده بود و من برا اینکه راه رفتنی جورابم تو چشم نزنه کفی کفش از داخل گذاشته بودم  برگشتنی از مدرسه با چندتا دوستام برمیگشتیم یه چند متری راه اومده بودیم که یهو کف کفش از دوختای باز شده سر کفش زد بیرون که مجبور شدم برش دارم که دوستم خندید گفت فک کردم لواشکه🤣🤣 اونروز خیلی ناراحت شدم ولی الان میخندم .. بیچاره خواهرمم کفشش هی دوختش باز میشد اونم‌سر  راه مدرسه چسب مایع میخرید میچسبوند .. یه بارم مامانم الکی گفته بود که نداریم و مدرسه برا خواهرم یونیفرم رایگان داده بود که بیچاره خواهرم با اون سن کمش خیلی ناراحت شد گریه کرد که بابای من کارمنده چرا من باید لباس خیریه تنم کنم و مامانم به مدیر پسش داد... در کل عزیزم هممون روزای سختی گذروندیم فکر کن اون‌ روزا خواب بوده مهم اینه تموم شده

توی وزارتخونه کار می کنم عزیزم. دکترای کامپیوتر گرفتم.

موفق باشی گلم تو یکی از زنای موفق کشوری

منم دوس دارم عرض داشته باشم  درس بخونم کنکور قبول بشم ولی خیلی تنبلیم میشه ومحاسباتک ضعیفه

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همه این مواردی که گفتی رو هم تجربه کردم عزیزم. خانواده متشنج، اختلاف و دعوای همیشگی پدر و مادرم، ...

من بیشتر از هرچیزی فقر عاطفی..شاید چیزهای هم بوده ک من تا الان فراموش کردم چون کلا دختر پر نوقعی نبودم زیاد از خودم می‌گذشتم شاید فراموش کرده باشم

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

موفق باشی گلم تو یکی از زنای موفق کشوریمنم دوس دارم عرض داشته باشم درس بخونم کنکور قبول بشم ولی خیل ...

با استمرار و مداومت حتما می تونی عزیزم. چیزی نیست که از پسش برنیای. 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

من بیشتر از هرچیزی فقر عاطفی..شاید چیزهای هم بوده ک من تا الان فراموش کردم چون کلا دختر پر نوقعی نبو ...

آره میگن مغز برای محافظت از روان بعضی از خاطرات تلخ رو عمدا پاک می کنه. بدبختی من اونجاست که تمام اون خاطرات با جزئیات زیاد تو ذهنم مونده 😐 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

آره میگن مغز برای محافظت از روان بعضی از خاطرات تلخ رو عمدا پاک می کنه. بدبختی من اونجاست که تمام او ...

یاداوریش سخته.من تو زندگیم اینقد فراز و نشیب داشتم ک تعدادشون فراموش کردم ی تعدادش مونده

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

با استمرار و مداومت حتما می تونی عزیزم. چیزی نیست که از پسش برنیای.

بخدا همین الان دلم بدجور گرفته  با بچه کوچک تو یکی از اتاق های مادرشوهرم‌زندگی میکنیم شوهرم بچه ننه س گفتم حداقل من حقوقی داشته باشم فرار کنیم از این چضع و خونه بسازیم باهم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

بخدا همین الان دلم بدجور گرفته با بچه کوچک تو یکی از اتاق های مادرشوهرم‌زندگی میکنیم شوهرم بچه ننه ...

به امید خدا حتما می تونی

آره میگن مغز برای محافظت از روان بعضی از خاطرات تلخ رو عمدا پاک می کنه. بدبختی من اونجاست که تمام او ...

شاید بد نباشه به تراپیست مراجعه کنید. گاهی خاطرات و اتفاقات تلخ کودکی به صورت ترومای بعد از سانحه یا PTSD  در میاد و نیاز به درمان داره. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
شاید بد نباشه به تراپیست مراجعه کنید. گاهی خاطرات و اتفاقات تلخ کودکی به صورت ترومای بعد از سانحه یا ...

دو سال تراپی شدم عزیزم. خیلی بهتر شدم ولی هنوز از خیلی مسائل کامل عبور نکردم 

دو سال تراپی شدم عزیزم. خیلی بهتر شدم ولی هنوز از خیلی مسائل کامل عبور نکردم

طبیعی هست، و گذر کردن کامل ازش کار خیلی سختیه. اگر می تونید تراپی را ادامه بدین یا اینکه خودتون روش کار کنید مثلا با خوندن کتابهایی که در زمینه درمان تروماهای کودکی هست. متاسفانه اکثریتمون تروماهایی از دوران کودکی داریم حالا در زمینه های مختلف 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
چه عالی خدا رو شکر که افکار مزاحم رهات کردن برات خوشحالم عزیزم

مرسی عزیزم شمام این روش رو امتحان کن.امیدوارم نتیجه بگیری

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

همه تو زندگیشون ازین چیزا دارن فقط تو تتها نیستی

بعدم‌کار معلمت اشتباه نبوده درکش کن

اون فکر کرده تو از سر شیطنت فرارکردی

نمیدونسته چرا چنین کاری کردی

قطعا اگه لحنش هم بد بود بازم میگفتی چرا با اینکه وضعیتمو فهمید بازم‌درکم‌ نکرد!

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم